Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden dram üstüne dram çıktı! Kendini de bizi de yaktı!

Çukur dizisinden dram üstüne dram çıktı! Kendini de bizi de yaktı!

tarafından ker_def

Çukur dizisinin 2. sezonunda ortaya çıkan Karakuzular’ın hikayeleri ekrana yansıdıkça, izleyicinin de aklı gitgide karışmaya başladı.

“Kim iyi, kim kötü?” dedirten öyle anlar yaşanıyor ki izleyenler, ‘kötü adam’ dedikleri karakteri bir kaç bölüm sonra acınacak hikayesini izleyip sevmeye başlıyor.

Televizyon Gazetesi Analiz

Dizinin Mahsun karakteri de bunlardan birisi. Karakuzular çetesinin Çeto ile birlikte başı olan Mahsun, son bölümü izleyenlerin yürekleri dağladı adeta!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Çukur’da son haftaların favori karakteri Berkay Ateş’in canlandırdığı Mahsun oldu. Anne dizisinde canlandırdığı Cengiz karakterinden sonra Çukur dizisi ile başarısını devam ettiren oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Son haftalarda hikayesi ön planda olan Mahsun bu hafta yayınlanan bölümde ise; Sena ve Selim sayesinde babasıyla karşılaştı. Ancak, yine Sena, Selim ve Yamaç yerine yine Çeto’ya inanan Mahsun öz babasını bıçakladı.

Çukur dizisinden dram üstüne dram çıktı! Kendini de bizi de yaktı! 7

İzleyiciler Mahsun’un babası olarak izlediğimiz usta oyuncu Menderes Samancılar’ın diziye çok yakıştığını ve karakterin ölmeyerek dizide Mahsun ile hikayesinin devam etmesini istiyor.

Öte yandan son haftalarda gösterdiği performans ile de izleyicinin takdirini toplayan Berkay Ateş dizinin son dönemdeki gözde ismi oldu. Mahsun’un geçmişindeki acının da anlatıldığı bölümde izleyenler “O kadar bölüm küfür ettik ama şimdi adama acıyoruz”, “Mahsun’a da üzüleceğim aklıma gelmezdi “, “Mahsun 3 bölümdür ciğer bırakmadın bizde” “Kötü rolde olup da yine de haline üzdüren adam”, “Diziyi Mahsun için izliyorum desem fazla abartmam adamın her sahnesi duygusal ?? kendini bize sevdirdin helal olsun.” gibi yorumlar yaptı.