Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin yeni dizisi, Gülperi dizisini endişelendirdi!

Atv’nin yeni dizisi, Gülperi dizisini endişelendirdi!

tarafından ker_def

Show TV’de Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay’ın oynadıkları Gülperi dizisi, Cuma akşamları karşısındaki güçlü diziler karşısında direnmeye devam ediyor.

Televizyon Gazetesi Detay

Reytingleri beklenildiği gibi olmasa da kanalda yoluna devam ediyor ve sezon sonuna kadar da bir şekilde gidecek gibi.

Ancak yeni başlayan bir dizi, Gülperi’nin düşük reytinglerini daha da düşürmeye başladı.

atv’nin geçen hafta ekran yolculuğuna başlayan dizisi Mia Yapım imzalı dizisi ‘Hercai’ ilk bölümüyle izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. 2. bölümde de aynı ilgiyi görmesi, Cuma akşamlarının reytinglerini zorluyor.

Sosyal medyada dikkat çeken ve daha ilk bölümden bir kitle oluşturan dizinin reyting sonuçları da ilk bölüme göre tatmin ediciydi. Dizi, 2. bölümüyle AB ve Total’de 2. sırada yer almasıyla, Cuma akşamlarının yeni favori dizisi olmaya aday bir şekilde ilerliyor.

Atv'nin yeni dizisi, Gülperi dizisini endişelendirdi! 7

Hercai’nin yükselmesi de en çok Show TV dizisi ‘Gülperi’yi etkileyecek gibi görünüyor.

Geçen hafta her iki grupta da Hercai’nin altında kalan Gülperi geçtiğimiz hafta önlemini alıp özetsiz olarak yayına girmişti.

Gülperi bu hamlesiyle ayını izleyici kitlesine hitap ettiği Hercai’den izleyici toplamaya çalıştı ama aldığı reyting oranları onun için tehlike çanlarının çalmaya başladığını gösteriyor.

Kanal diziyi bir süre daha ekranda tutmak için çabalayacak gibi duruyor ama 2. sezona devam etmeme ihtimali de yüksek görünüyor.