Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden şok ayrılış haberi! Başka diziden teklif alan oyuncu gidiyor mu?

Çukur dizisinden şok ayrılış haberi! Başka diziden teklif alan oyuncu gidiyor mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de 4. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Çukur dizisinin hazırlıkları sürerken ortaya çıkan bir iddia çok şaşırttı! Dizi, yeni sezonda hayli iddialı bir çıkışla geleceğinin sinyallerini vermişti. Cumali Koçovalı’yı oynayan Necip Memili’nin “Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” paylaşımıyla meraklar daha da artmıştı.

Dizinin oyuncuları birer birer tatilden dönmeye başladılar. Bir kaç gün içinde okuma provalarına geçilecek. Yeni sezonun ilk bölüm senaryosu için bir araya gelecek oyuncular, daha sonra 16 Ağustos gibi sette olacaklar. Her şey bu şekilde planlanmışken gelen bir kulis bilgisi, olayların akışını mı değiştirecek?

Çukur dizisinde iki sezondur dikkat çeken bir karakter var. Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Azer karakteri. Üstelik dizinin başından beri yer alan Karaca karakteriyle de sevgili olmuşlardı.

 

Ay Yapım imzalı dizide Azer’i oynayan Cihangir Ceyhan’ın, hazırlıkları süren ve yine Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Alevlerin Ardından dizisinde rol alacağı söylentileri ortaya çıktı.

Cihangir Ceyhan’ın Alevlerin Ardından dizisine geçebileceği kulis haberini Gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

Başarılı oyuncunun nasıl bir tercihte bulunacağı ya da Ay Yapım’ın Azer karakterini Çukur’dan nasıl çıkaracağı da merak konusu…

Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşacağız…