Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden sonra Dilan Çiçek Deniz, aradığını Kusursuz Kiracı’da buldu!

Çukur dizisinden sonra Dilan Çiçek Deniz, aradığını Kusursuz Kiracı’da buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz hayranları oyuncunun son yıllara damga vuran performansından memnun ve yeni dizisi Kusursuz Kiracı’yı da büyük bir heyecanla bekliyor. Yaz başında izleyicilerle buluşması beklenirken Fox TV’nin akıllı bir karar alarak Eylül ayına bıraktığı dizinin yayınlanan ilk fragmanı herkesi şaşkına çevirdi.

Korku öğelerini de barındıran dizinin fragmanı çok farklı ve beklenmedik derecede kaliteli bir hikayeye sahip bir dizinin gelmekte olduğu mesajını verdi. İzleyiciler de bu mesajı aldıklarını ve Kusursuz Kiracı dizisine artık farklı bir gözle bakmaya başladıklarını belirten yorumlarla sosyal medyada dikkatleri çekti.

Serkay Tütüncü ile başrolü paylaşan Dilan Çiçek Deniz hayranları da ilk fragmanın ardından büyük bir heyecan yaşamaya başladı. Mona isimli bir internet gazetecisini canlandıran ve yangın olaylarını incelediği sırada birbirinden ilginç olaylarla izleyicileri şaşırtacak olan Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisindeki gibi yine çok etkili bir şekilde gündeme gelecek gibi gözüküyor.

Sena karakterini canlandırdığı Çukur dizisine ilk başladığında eleştirilen ama daha sonra takdir kazanan Dilan Çiçek Deniz’in diziden erken ayrılması da hayranlarının tepkisine neden olmuştu. Çukur’dan sonra Alev Alev dizisinde izlediğimiz oyuncu, Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizide de başarılı bir performans ortaya koydu.

Çukur dizisinden sonra Dilan Çiçek Deniz, aradığını Kusursuz Kiracı'da buldu! 63

Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili sosyal medyaya yansıyan yorumlarda da izleyicilerin çok şaşırdığını görebilirsiniz. “Çok güzel bir diziye benziyor. Korku ve gerilim dolu bir dizi olacak. Umarım göründüğü gibi güzel bir dizi olur” diye yorum bırakan izleyiciler, uzun zamandır böyle etkili bir fragman izlemediklerini de belirten ifadeler kullandı.

Dizinin korku dolu sahnelerinde etkilenen izleyiciler, hikayenin de bu görüntüleri destekleyecek şekilde çok başarılı olacağına inanıyor.

Dilan Çiçek Deniz’in genellikle aksiyon ve heyecan dolu hikayeleri tercih etmesi de kariyerinde bu alanda ilerlemek istediği mesajını veriyor.