Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat’ın inanılmaz değişimi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı!..

Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat’ın inanılmaz değişimi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İlk olarak 2015 yılında Uzaklarda Arama adlı filmde rol alan oyuncu Aslı Samat,  ardından Hercai ve Gülümse Kaderine dizilerinde boy gösterdi.

Hercai dizisinde 3 sezon boyuncu canlandırdığı ‘Melike’ karakteriyle adını geniş kitlere duyuran oyuncu sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Aslı Samat’ın, geçirdiği tüp mide ameliyatından sonra tam 107 kilo vererek bambaşka biri olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafta 2013 ve 2022 yıllarındaki görüntüsünü paylaşan ünlü oyuncu hayranlarını şaşırttı. Aslı Samat paylaşımına; “Değişmeyen gülüşüm!” notunu düştü.

Hercai dizisinin Melike'si Aslı Samat'ın inanılmaz değişimi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı!.. 7

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre Aslı Samat kilo verdikten sonra tamamen değişen hayatını şu sözlerle anlattı; “Çok daha rahatım, bütün günümü dışarıda geçirebiliyorum ve hiçbir yerim ağrımıyor. Oyuncuyum, gelen roller bile değişti. Birileri artık bana da dizide aşık olabiliyor. Eskiden olamazdı. Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?”

Oyuncu, kilo verdikten sonra karşı cinsin kendisine bakış açısıyla ilgili olarak ise; “Karşı cinsin eskiden bir davranışı yoktu ama şimdi var. Çünkü eskiden ben yoktum ama şimdi varım. İyi bir şey mi bundan emin değilim. İnsanları kandırmanın da bir anlamı yok aşk sevgi diye, her şey ilk baktığında dış görünüşle ilgili. Hâlâ balık etli olabilirim ama artık var olduğumu hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Yaptırdığı operasyonların estetikten ziyade sağlıklı bir hayat için olduğuna dikkat çeken Aslı Samat, “Geçirdiğim operasyonlara ne kadar para harcadığımı hiç hesaplamadım ama eskiden bir ev alınabilirdi bu paraya. Ben mecburdum, aslında biz estetik diyoruz ama sağlıkla ilgili bir şey bu” şeklinde konuştu.