Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine veda etti, parayı değil sanatı seçti!

Çukur dizisine veda etti, parayı değil sanatı seçti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ercan Kesal’ın Çukur dizisinin 3. sezonunun başında yapımdan ayrılması dizinin hayranlarını üzmüştü.İdris Koçovalı karakterine hayat veren ünlü oyuncunun neden ayrıldığı konusunda ise bir detay verilmemişti.

Ercan Kesal, öğrencilerle buluştu ve diziden neden ayrıldığı konusuna ilk kez açıklama getirdi. Kesal, dizilerin sürelerinin uzunluğundan şikayet etti ama ayrılmasının altında yatan sebep bu değildi.

Ercan Kesal, konu hakkında şöyle konuştu:

“Benim diziden ayrılma sebebim dizinin süresi değildi, senaryosunu sevdim ve kabul ettim. İki sezon sette bulundum, farklı şeyler de öğrendim ama ayrılma sebebim farklıydı. Artık farklı işlere yönelmem gerektiğini hissettim. Şu an çok önemli bir yönetmenle sanat filmi için çekimlerimiz devam ediyor.”

Çukur dizisine veda etti, parayı değil sanatı seçti! 7

Aslında usta oyuncu diziden ayrılarak önemli bir gelirden de oldu.Şimdilerde ise bir sanat filminde ve diziden kazandığı kadar ücret alması da mümkün değil.

Ancak Ercan Kesal, sanatın paradan daha önemli olduğunu anlatan bu hareketi ile aslında sektördeki bir çok meslektaşının yanında önemli bir duruş sergilemiş oldu.