Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin gördüğü manzarada içi parçalandı!

Eda Ece’nin gördüğü manzarada içi parçalandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinin Yıldız Argun’u olarak ekranda başarıyla kariyer yolculuğuna devam ediyor. Oyuncu, son günlerin dikkat çeken konularının başında gelen Avustralya’daki orman yangınlarına yönelik yaptığı paylaşımla doğayı korumanın önemine işaret etti.

Eda Ece'nin gördüğü manzarada içi parçalandı! 8

Birkaç yıl önce çekilen fotoğrafını paylaşan Eda Ece, “Gündemdeki Avustralya yangını ile hepinizin içi parçalandı. Dünyamızdan yarım milyar canlı eksildi. Küresel Isınma ve iklim krizi bu konuların önemi yüzümüze çarptı. Doğayı korumak zorundayız. Doğadaki her değişim, tüm canlıları etkiler. Sen de bir canlısın ve bu doğanın bir parçasısın! Doğayı korumaya kendi sorumluluklarımızı bilerek başlamamız gerek. Unutma, Doğa yoksa sen de yoksun” ifadeleriyle takipçilerine mesaj verdi.

Ünlü oyuncu doğayı koruma adına neler yapabileceği konusunda araştırmalar içinde olduğundan da bahsetti.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın internet hesaplarında öğrenilecek bilgiler olduğuna vurgu yapan Eda Ece, “Ben onların elçisi değilim ama vicdanı olan, sorumluluk hisseden bir insanım siz de takip edip bakın diye paylaşıyorum, hepimiz bilinçlenelim. Daha çok kaynaktan bilgi bulursanız da paylaşın. Bu dünya bizim ve doğamız çok güçlü, naif ve güzel. Doğayı koru” diyerek paylaşımda bulundu.

Eda Ece'nin gördüğü manzarada içi parçalandı! 9