Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin Akşın’ı öldü mü, kaldı mı diye beklerken, o kek yiyordu!

Çukur dizisinin Akşın’ı öldü mü, kaldı mı diye beklerken, o kek yiyordu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çukur dizisi 34. bölümüyle dün akşam yeni sezona start verdi.

Dizinin sezon finalinde yaşanan katliam hala akıllardayken, herkesin aklında kimin sağ kaldığı sorusu vardı.

Henüz tam olarak ailenin akıbeti bilinmiyor. 33. bölüm sonunda Karakuzular, Koçovalılar’ın yeni evinde Celasun ve Akşın’ın düğünündeydi.

Çukur dizisinin Akşın'ı öldü mü, kaldı mı diye beklerken, o kek yiyordu! 7
Düğünü basan çete mensupları, bahçede mutluluk içinde yeni hayatlarını kutlayan Celasun ve Akşın’la birlikte evdeki herkese kurşun yağdırdı.

Bembeyaz gelinliği kana bulanan Akşın yaşıyor mu henüz bilmiyoruz.

Ancak dizinin dün akşamki bölümünü izleyenler reklam arasında Akşın karakterini oynayan İlayda Alişan’ı Browni reklamında görünce, ilginç bir ironi yapmayı da ihmal etmedi.

Sosyal medyaya yansıyan esprili söylem, okuyanları da güldürüyor.

İşte o paylaşım:

İlayda Alişan kimdir?

İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile ekranlarda boy göstermiştir. Daha sonra Rüya, Bana Sevmeyi Anlat, Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı dizilerinde rol almıştır. Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Akşın karakterini canlandırmaktadır.