Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin finaline doğru bir ayrılık daha ufukta gözüktü!

Çukur dizisinin finaline doğru bir ayrılık daha ufukta gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur, 125. bölüm itibari ile final yapacak. Dizinin 4. sezonu tamamlamasının ardından 5. sezonun olmayacağı daha önceden söyleniyordu. Son gelişmeler de oyuncuların bir bir ayrılacak olması sonrasında dizinin bu sezon sonu itibariyle hayranlarına veda edeceğini işaret ediyor.

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin olarak sevilen Erkan Kolçak Köstendil’in oğlu Marsel doğduktan sonra artık dizide olmak istememesi, Cumali karakterini canlandıran Necip Memili’nin Temmuz ayında kızı Asya’nın doğumundan sonra ailesinden ayrılmak istemediği gerçeği de dikkate alındığında ekibin oyuncuları artık bu ağır projeyi kaldırmakta zorlanıyor.

Koronavirüsün de hızla yayıldığı ve dizi setlerinde de korunmanın zor olduğu bir dönemden geçiyoruz. Çukur dizisinden son gelen ayrılık haberi ise Öner Erkan’ın canlandırdığı Selim karakterinden…

Gazeteci Birsen Altuntaş, Selim karakterinin önümüzdeki hafta diziye veda edeceğini yazdı. Karakterin cenazesinin bile çekildiği belirtilirken, 106. bölüm itibari ile bir karaktere daha veda edeceğiz.

Zaten, Çukur dizisinin son iki bölümünde Selim karakterinin durumu sallantıdaydı. Bu ayrılık dizi hayranları adına da pek de sürpriz olmayacaktır. Dizinin 106. bölümünü 7 Aralık Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyebilirsiniz. Selim karakterinin nasıl öldüğü de merak edilen bir başka konu.

Çukur dizisinin finaline doğru ayrılık daha ufukta gözüktü! 1