Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin Hale’si Elif Doğan kendine yeni bir sayfa açtı

Çukur dizisinin Hale’si Elif Doğan kendine yeni bir sayfa açtı

tarafından ker_def

2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Suna, ardından Hayat Bazen Tatlıdır da Zeynep, Darısı Başımıza dizisinde Öykü, Çukur’da Hale, Zengin ve Yoksul’da ise Aleyna karakterlerine hayat veren isim genç oyuncu Elif Doğan…

Milliyet Cadde’ye açıklamalarda bulunan oyuncu Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde de yer almıştı. Geçen sezon Zengin ve Yoksul dizisi bittikten sonra filmden gelen teklifi değerlendiren Doğan, kendisine yeni bir sayfa açtı.

Diziler arasında kaybolmak istemeyen Doğan, “İşlerimin arasında uzun seyahatler yapmayı seviyorum. Yolda olmayı, bir çeşit enerji arındırma gibi düşünün. Kendime yeni bir sayfa açıyorum. O süreçte de çok proje okumamaya çalışıyorum. Tamamen kendimle kalmak istiyorum” açıklamasıyla bir süre ekranlardan uzakta kalacağının mesajını verdi.

Oyunculuğun uzun ve incelikli bir yol olduğunun altını çizen Doğan, bir sonraki adımını düşünerek hareket ettiğini söyledi.

Elif Doğan, oyunculuktaki hedeflerini şöyle anlattı: “Her zaman kendimde yeni bir noktayı aydınlatabilmeyi çok isterim. Bu benim mesleğim, kariyer olarak devam etmek istediğim yolum. Bu yolda yürürken kendi elimi hiç bırakmadan ilerlemek isterim. Uzun ve incelikli bir yol tabii ki… Her zaman günlük güneşlik olmak zorunda değil, farkındayım. Hep bir sonraki adımı düşünerek hareket ediyorum, daha sonrasını değil.”