Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur iyice komediye sardı! Cumali’nin telefonla imtihanı resmen kopardı!

Çukur iyice komediye sardı! Cumali’nin telefonla imtihanı resmen kopardı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çukur dizisi 2. sezon 6. bölümde Cumali’nin Afgan aşiretinin elinde esir olduğu anlarda yaşanan bir sahne, ekran başında diziyi izleyenleri adeta gülmekten koparttı.

Necip Memili, Cumali rolüyle izleyenlerin büyük beğenisini kazanırken, Cumali’nin kimseyi iplemeyen tavırları da zaman zaman komik anlara sahne oluyor. Değme komedi dizilerine ters çıkaran sahnelerde, Memili’nin oyunculuğuna da övgüler yağıyor.

15 yıldır hapiste olan Cumali, dokunmatik telefon kullanmayı bilmediği için yaşanan diyaloglar, ekran başındaki izleyenleri güldürdü.

Cep telefonuyla pek haşır neşir olmayan Cumali, esir tutulduğu yerde adamlardan birinin telefonunu almayı başardı ama Yamaç’ın numarasını hatırlayamadı. Önce başka bir numara çeviren Cumali’nin, yanlış çıkan kişi ile konuşması ekrana geldi önce.

Cumali daha sonra Yamaç’ın telefonunu hatırladı ve çevirdi. İkili arasında geçen ironik konuşmalarda Yamaç, nerede tutulduğunu öğrenmek için ‘konum at, atabiliyor musun’ deyince, Cumali’nin yanıtıyla izleyiciler kahkahaya boğuldu.

İşte o sahneler:

İşte Yamaç ve Cumali arasındaki ‘konum at’ konuşması: