Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’yı bıraktı, Uyanış Büyük Selçuklu dizisine katıldı!

Yasak Elma’yı bıraktı, Uyanış Büyük Selçuklu dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazartesi dizi rekabetinde Yasak Elma’nın güzelini TRT1 kaptı! Pazartesi akşamları diziler arasındaki rekabette TRT1 Uyanış Büyük Selçuklu ile AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği kimseye kaptırmıyor. Totalde ise hem Yasak Elma hem de Çukur zaman zaman birinciliği Uyanış Büyük Selçuklu’dan alabiliyor. Böyle güçlü bir yarışın olduğu pazartesi akşamları Sefirin Kızı ile birlikte toplam 4 dizinin büyük bir mücadelesini izliyoruz.

İki rakip dizi arasındaki oyuncu transferi de dikkatleri çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ı kulis bilgisine göre Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veren ve 85. bölümde yapımdan ayrılan Buçe Buse Kahraman, yeni bir anlaşma yaptı.

TRT1’in ilgiyle takip edilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisine katılan genç oyuncu, böylelikle başarısının da meyvesini almış oldu… Pazartesi rekabetinde artık Yasak Elma ile değil TRT1 dizisiyle ekranda olacak Kahraman’ın rolü de merak ediliyor.

Akli Film tarafından hazırlanmakta olan ve Emre Konuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu Uyanış Büyük Selçuklu, bu sezona güçlü bir başlangıç yaptı.

Uzun yıllar devam edebilecek bir proje olması nedeniyle de Buçe Buse Kahraman için çok iyi bir tercih olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Çarpışma dizisinde Meltem karakteri ile dizi setlerine adım atan genç oyuncu, Yasak Elma’daki Lila karakteri ile de akıllara yazılmıştı.