Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Dilan Çiçek Deniz’in başına gelenleri, şimdi Zümrüdüanka’da Ceren Yılmaz yaşıyor!

Çukur’da Dilan Çiçek Deniz’in başına gelenleri, şimdi Zümrüdüanka’da Ceren Yılmaz yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Cenk olarak ekran kariyerine başlayan Alp Navruz, ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan Egemen karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı.

Elimi Bırakma dizisinde Cenk Çelen olarak hayran kitlesini katlayan oyuncu, şimdilerde ise Zümrüdüanka ile Fox TV ekranında yer alıyor. Kariyerinin 5. yılına giren oyuncu bu süre boyunca bir projeden diğerine geçerek uzun aralar da vermeden dikkat çeken işlere imzasını attı.

Alp Navruz, bu süreçte kendini oyunculuk anlamında çok geliştirdi. Kendisine yaptığı yatırımın karşılığnı da projelerinin tutması,ekran başındaki hayranlarının tutku seviyesinde yer aldığı işlere bağlanmasını sağladı.

Zümrüdüanka dizisinde de Alp Navruz’un bu büyük başarısının yansımalarını görüyorsunuz. Navruz, yine diziyi sürükleyen isim.

Çukur'da Dilan Çiçek Deniz'in başına gelenleri, şimdi Zümrüdüanka'da Ceren Yılmaz yaşıyor! 8

Ancak bir de çıplak gerçek var ki, sosyal medya bununla kaynıyor. 2013 yılında oyunculuk kariyerine Yağmurdan Kaçarken isimli dizi ile başlayan, sonrasında Filinta’da Hatice olarak ekrana yansıyan,Deli Gönül dizisinde Şule’ye hayat veren ve bugüne kadar da ciddi bir çıkışa imza atamayan Ceren Yılmaz, Zümrüdanka’da Alp Navruz’un partneri.

İki oyuncu arasında ciddi farklar var. Navruz ne kadar profesyonel ise Yılmaz, o derece yanında acemi duruyor.

Alp’in profesyonelliğine yetişememesi Ceren Yılmaz’ın sosyal medyada ciddi tepkiler almasına sebep oluyor. Yani,iki oyuncu arasındaki performans ve profesyonellik farkı Ceren Yılmaz’ın aleyhine bir karalama kampanyasına da dönüşmüş durumda.

Yılmaz, önceki yıllarda Dilan Çiçek Deniz’in yaşadıklarını yaşıyor. Çukur dizisinde de ilk başlarda Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz’in partnerliği büyük eleştiri almış ve Deniz, İynemli’nin yanında tecrübesiz kaldığı eleştirilerine uğramıştı.

Çukur'da Dilan Çiçek Deniz'in başına gelenleri, şimdi Zümrüdüanka'da Ceren Yılmaz yaşıyor! 9

Bir süre devam eden bu durum Dilan Çiçek Deniz’in kendisini geliştirmesi ile azalmış ve sonrasında unutulmuştu.

Bakalım Ceren Yılmaz da kendini geliştirip, bu karalama kampanyasından kurtulacak noktaya ulaşabilecek mi?