Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz nereden nereye geldi, işte bu büyük başarının sırrı!

Alp Navruz nereden nereye geldi, işte bu büyük başarının sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Alp Navruz ismini ekranda ilk duyduğunuz günden bugünlere neredeyse 5 yıl geçti. Ünlü oyuncu bu süreçte fırsatları o kadar akıllı değerlendirdi ki, hep ekranda yer aldı ve her rolüyle de kendini daha da geliştirdi.

2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Cenk olarak ekran kariyerine başlayan Alp Navruz, ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan Egemen karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı. Elimi Bırakma dizisinde Cenk Çelen olarak hayran kitlesini katlayan oyuncu, şimdilerde ise Zümrüdüanka ile Fox TV ekranında yer alıyor.

Kariyerinin 5. yılına giren oyuncu bu süre boyunca bir projeden diğerine geçerek uzun aralar da vermeden dikkat çeken işlere imzasını attı. İşte bu kararlılığı sayesinde Navruz, ilk başladığı noktadan çok ileri bir noktaya kendini taşıdı. Milyonlarca hayrana ulaştı. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da milyonlarca insan tarafından ilgiyle takip edilir oldu.

Alp Navruz nereden nereye geldi, işte bu büyük başarının sırrı! 8

Alp Navruz, bunu nasıl başardı? İşte bu sorunu basit, çalıştı, çalıştı, çalıştı…

2016 yılından 2020 yılına Alp Navruz üst üste projelerde, birbirinden farklı rollerde yer aldı. İzleyiciler ekranda her projesinde kendini daha da geliştirmiş bir oyuncu buldu.

Mütevaziliğini elinden bırakmadı,hayranları ile hep iyi geçindi. Setlerde hep uyumluydu, ekran önünde ne kadar büyük çaba harcadığını her haliyle hissettirdi.

Sosyal medyayı da atlamadı, fazla da ‘ben ne oldum’ böbürlenmelerine takılmadı… Geldiği nokta ise takdire şayan… 5 yıllık kariyerinde her yıl yükselen ve milyonları peşinden sürükleyen, karizmasını da asla çizdirmeyen bir nokta…

Alp Navruz nereden nereye geldi, işte bu büyük başarının sırrı! 9

Alp Navruz, şimdilerde Zümrüdüanka dizisindeki başarılı performansı ile hayranlarını yine ekran başında mest ediyor.

Tüm bu başarının sırrı ise, durmak bilmeden çalışmak, çalışmak, çalışmak…