Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da göstere göstere reklam yaptılar!

Çukur’da göstere göstere reklam yaptılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ShowTV’nin sevilen dizisi Çukur’un dün akşam yayınlanan 25. bölümünde öyle bir sahne vardı ki hep beraber kilitlenip diziyi izlediğimiz anda yaşanan sahne buram buram kokan reklamıyla gülümsetti.

Karaca’nın doğumgünü nedeniyle Sena ona küçük bir paket verdi önce. Paketi verirken de “Artık sadece güzel gözükmeyeceksin, aynı zamanda tüm gün mükemmel hissedeceksin” sözlerini kullandı. Ancak tabi durum bir ruj reklamından ibaret olduğu için sanki Sena değil de Dilan Çiçek Deniz konuşuyordu o sahnede ve Avon’un mat ruj reklamının sözlerini tekrarlıyordu.

Çukur'da göstere göstere reklam yaptılar! 11

Karaca ve Akşin de duruma uydu tabii. Karaca hediye paketini açtığında içinden bir ruj ve küçük süslü bir ayna çıktı.
Çukur'da göstere göstere reklam yaptılar! 12

Ruju alıp kameraya doğru tutan Karaca “Sena’nın sırrını çözdük” diyerek gülümsedi ve rujun üzerindeki Avon yazısı da bu esnada bariz bir şekilde göründü.

Çukur'da göstere göstere reklam yaptılar! 13

Dilan Çiçek Deniz, dudağında Avon reklamında tanıtımını yaptığı rujla, kızlara bir öpücük verdi ve sahne orada bitti. Diziye reklam yedirme anı da sona erdi.

Çukur'da göstere göstere reklam yaptılar! 14

Son dönemde pek çok dizide rastladığımız bu tür reklamlardan birisini izledik aslında o sahnede. Avon’un yeni ürünü Mat Ruj reklamlarında yer alan Dilan Çiçek Deniz’in Çukur dizisindeki rolünü kaçırmak istemeyen marka, görünen o ki ‘ürün yerleştirme’ olarak tabir edilen reklamla aynı anda milyonlarca kişiye ulaşmayı başardı.

Çukur'da göstere göstere reklam yaptılar! 15

Bu keyifli sahnenin reklam kokan havasını dikkatli pek çok izleyici farketti zaten. Kısa bir süre önce Avon’un reklamlarıyla sık sık tv ekranlarına gelmeye başlayan Dilan Çiçek Deniz de, marka da bir taşla iki kuş vurmuş oldu.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada paylaşılan bu sahneyle de 3 şanslı takipçiye Dilan Çiçek Deniz ile sette tanışma şansı doğmuş olacak.

İşte söz konusu sahne: