Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Vartolu’ya mahallelinin ilginç tavrı şaşırtacak!

Çukur’da Vartolu’ya mahallelinin ilginç tavrı şaşırtacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
30. bölümüyle ekrana gelecek olan Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un yayınına saatler kala yeni bir ön izleme daha yayınlandı.

İdris Baba’yı silahlı adamların elinden kurtaran Vartolu, mahallelinin de takdirini kazanıyor. Bir esnafın teşekkür için gönderdiği pastırmayı alan Vartolu, hediyeyi getiren çocuğa para vermek istiyor.

Çocuğa adını soran Vartolu, ismini duyunca bir an şok geçiriyor. Bu arada tüm esnaf Vartolu’ya gönlünden kopanları göndererek teşekkür etmeye başlıyor.

İşte 30. bölümden ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa, yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır.

Çukur'da Vartolu'ya mahallelinin ilginç tavrı şaşırtacak! 7

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir. Yeni bölümde taşlar yerinden oynarken, adrenalin de giderek artacak.