Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’daki küfürlü sahneye tepki yağdı! Ancak eleştiri diziye değildi!

Çukur’daki küfürlü sahneye tepki yağdı! Ancak eleştiri diziye değildi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin dün akşam 26. bölümü ekrana geldi.

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendi, Ercan Kesal ve Perihan Savaş’ın rol aldıkları Çukur dizisinin yeni bölümünde öyle bir sahne vardı ki izleyicilerden tepki aldı.

Dizide Beyefendi öldükten sonra yerine geçen oğlu Nazım ile Selim’in bir restauranttaki sahnesinde küfürlü sözler yer aldı. İkili arasında geçen konuşma sırasındaki küfürler, sansüre uğradı ve o kısım kesilerek ekrana geldi. Ancak diziyi izleyenler bu sahnede küfür kullanılmasından çok, gerçek hayatta anlaşılabilir bir konuşma tarzı olarak gördüğü bu konuşmadaki küfürün sansürlenmesine ilginç tepkiler verdiler.

Bir izleyicinin “Parası neyse vereyim de sansürü kaldırın” şeklindeki yorumu dikkat çekerken bazı izleyiciler de daha önce öpüşme sahnesi nedeniyle sansür cezasına uğrayan dizinin yaşanan olaydan sonra kendi sansürlerini uyguladıkları yönünde bir yorum yaptı.

Çukur'daki küfürlü sahneye tepki yağdı! Ancak eleştiri diziye değildi! 7

Nazım’ın BSO olarak tabir ettiği ve “Babasının Sevmediği Oğullar” olarak tanımladığı duruma, Selim’in açıklaması dikkat çekti.

Selim ve Vartolu ile birlikte içinde bulundukları durumu anlatmak için bu tabiri kullanan Nazım’ın sesi, bu sahnede kesildi, Selim’in de tanımlaması sırasında ses kesildi. Ancak dikkatli izleyiciler Selim’in aslında ne söylediğini gayet iyi anladı. Olay sosyal medyada da yankı buldu.

İşte o çok konuşulan sahne:

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN