Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan ayrılan Barış Arduç, yeni dizisi Kulüp’te taksiciyi oynayacak

Çukur’dan ayrılan Barış Arduç, yeni dizisi Kulüp’te taksiciyi oynayacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Barış Arduç, geçtiğimiz sezon pandemi arası vermeden önce Çukur dizisine dahil olmuştu. Oyuncu, Arık Böke Erdenet karakteri ile ekrana geldi. Psikopat bir kişilik olan Arık’ın Cumali tarafından öldürülmesi ile yeni sezonun başlarında da diziye veda etti.

Elçin Sangu ile birlikte oynadığı Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Barış Arduç, Çukur dizisinden ayrılır ayrılmaz yeni bir dizi ile anılmaya başlandı.

Arduç’un yeni dizisiyle ilgili olarak hazırlıklar sürerken, magazincilerle sohbetinde diziyle ilgili çok fazla bilgi
vermemeye çalıştı oyuncu.

tv100 kameralarına konuşan oyuncu, peş peşe yeni yeni dizisi ile ilgili toplantılar yaptıklarını aktaran oyuncu, Netflix için çekilecek olan dizisi Kulüp’ün yapımcı firması olan O3 Medya’dan çıkarken görüntülendi.

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin yapacağı dizinin senaryosunu ise Necati Şahin yazıyor. Dizinin oyuncuları arasında Barış Arduç’un yanı sıra Gökçe Bahadır, Salih Bademci ve Fırat Tanış’ın da yer aldığı medyanın da gündemine gelmişti.

Oyuncu, yeni dizisiyle ilgili sorulara net yanıtlar vermekten kaçındı. Kod adı Kulüp olarak belirlenen diziyle ilgili çok fazla açıklama yapmamaya çalışan oyuncu, gizlilik anlaşmasını hatırlattı. “Bahsetmem mümkün değil, çok ayıp olur” diye konuşan Arduç, Çukur’daki Arık’a benzeyen bir karakter olup olmadığı sorusu üzerine de “Ona benzer bir şey değil” diye konuştu.

Barış Arduç’un Kulüp dizisinde bu kez bir taksiciyi oynayacağı öğrenilirken, ünlü oyuncu şu sıralar hazırlıklar için koşturduğunu belirtti.

Oyuncu, Ocak sonu gibi çekimlerin başlayacağını işaret ederken, Netflix yayını için de Eylül ayının planlandığını ifade etti.