Ana sayfa Sosyal Medya Biz değil Nurgül Yeşilçay söylüyor: Kefaret’in 6. bölümünü kaçırmayın!

Biz değil Nurgül Yeşilçay söylüyor: Kefaret’in 6. bölümünü kaçırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Kefaret, hikayesi ve oyunculuklarıyla kendisinden konuşturmakta. 5 bölümü yayınlanan dizinin bu akşam 6. bölümü ekrana gelecek. Hikayesi klişe gibi görünse de gittikçe beklenmeyen gelişmelerin yaşanmasıyla heyecan da artıyor.

Nurgül Yeşilçay’ın kızı kaybolan Zeynep isimli bir öğretmeni oynadığı dizide heyecanlı bir bölüm daha izleyiciyi bekliyor. Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un da başrolde yer aldıkları dizide, Sude ile ilgili yeni gerçekler ortaya çıkacak!

Zeynep’in kaçırılan kızı Elif’in peşine düşen Sinan, yeni bilgilere ulaşırken, yeni gelişmelerin yaşanacağı bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Dizinin başrollerinden Nurgül Yeşilçay da instagram sayfasından 6. bölümle ilgili merak uyandıran bir paylaşım yaptı.

Biz değil Nurgül Yeşilçay söylüyor: Kefaret'in 6. bölümünü kaçırmayın! 7

Zeynep’in kaçırılan kızı Elif’i aradığı dizide Sude gerçek kızı mı, değil mi, yeni bölümde izleyicinin düşünceleri biraz daha değişmeye başlayacak!

Nurgül Yeşilçay, dizinin yönetmeni Mesude Erarslan ve oyuncu Neco Akdeniz ile çekilen fotoğrafına “Mükemmel bir 6. bölüm” notunu düşerek yeni bölümle ilgili merakları da arttırdı!

6. bölüm fragmanı da dikkat çekici gelişmelere işaret ediyor!

İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Geldiği gece Sude‘yi gören Can böyle bir bilgiyi babasından saklamaya hakkı olmadığını söyleyerek annesiyle tartışır. Evlenmeye mecbur bırakılan Ahmet kendisine karşı kurduğu komplonun cezasını Meltem’den kat kat çıkartır.

Sinan kaçırılma ile ilgili olarak ele geçirdiği yeni delillerle Sabri’nin kendilerini kandırmış olabileceği sonucuna ulaşır ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir.

Zeynep’in yaşamı Sabri’den kalan büyük servet sayesinde artık çok başka olacaktır.

Kefaret bu akşam (27 Aralık) 6. bölümüyle ekranda olacak…