Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, tarzı diye bir şey var artık! Hayranları bayıldı bu hallerine!

Demet Özdemir, tarzı diye bir şey var artık! Hayranları bayıldı bu hallerine!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, sadece dizisiyle değil sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerinin vazgeçemediği bir isim haline geldi. Genç oyuncu, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor.

Hayranlarının ilgiyle takip ettiği oyuncu, dizinin kamera arkasından paylaşımlarıyla dikkatleri çekerken, set dışındaki hayatından da paylaşımlar yapıyor.

Kimi zaman evinde, kimi zaman stüdyoda dans ederkenki hallerini paylaşıyor oyuncu. Genel olarak dizi dışında onu spor kıyafetleri ile görüyor hayranları.

Her giydiğini yakıştıran Demet Özdemir, spor kıyafetleriyle de ayrıca şık durmayı da başarıyor. İddialı tasarımları da üzerinde taşımak konusunda cesur olan Özdemir’in yaptığı bir paylaşımdaki kot ceketini aşağıda görebilirsiniz.

Farklı tarzlar denemeyi seven Demet Özdemir’in, son dönemde de bistüyer tarzında, beli açıkta bırakan spor kıyafetleri de dikkat çekmekte.

Aşağıda bir dans stüdyosunda çalışırken görülen oyuncunun spor tarzı da beğeni kazandı hayranları tarafından. Eşofman altı ile görülen oyuncunun üzerindeki bluzu ise uzun kollu ama beli açık bir model.

blank

Soğuk havaya karşın tarzını da bozmuyor oyuncu. Yine havaya uygun ama spor tarzıyla asansördeki pozunu aşağıda görebilirsiniz. blank

Özdemir, bir başka fotoğrafında ise seksi bir görüntü vermiş. Yine siyah bistüyeri ile görülüyor…

blank