Ana sayfa Kadın Haberleri Tuvana Türkay’ın kariyer yolculuğunda Eylül ayının bir önemi var!

Tuvana Türkay’ın kariyer yolculuğunda Eylül ayının bir önemi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, arkadaşı Çiğdem Batur’un doğum gününe katıldı ve güzel dileklerde bulundu. Oyuncu, doğum günü partisinin çıkışında kameralara yakalandı.

Siyah seksi elbisesi ile göz dolduran ünlü oyuncu, dekolteli kıyafeti ile yine güzelliğini sergiledi… Tuvana Türkay, 3 aydır bir şarkı çalışması içinde olduğunu belirterek, “Eylül ayına romantik bir şarkı olduğu için Eylül ayını seçtik. Eylül ayında çıkacak. Bir klibi de olacak. Son hazırlıklar yapılıyor. Eylül ayının ortası gibi çıkarmayı planlıyoruz” açıklamasında bulunda.

Müzik çalışmalarının yanı sıra hem sinema hem de dizi projeleriyle de ilgilenen Tuvana Türkay, hatırlanacağı üzere en son Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat vermişti.

Oyuncu, dizi ve sinema projeleri için de Eyül ayını işaret etti. Tuvana Türkay, “Eylül ayı yine dizi ve sinema çalışmaları için şimdiden okuduğum senaryolar var. Onlardan bir tanesini okeyleyeceğim. Şimdi her şey güzel gidiyor” açıklamasını yaptı.

Harbiye Açıkhava’da konser verme hayalinden de bahseden ünlü oyuncu, annesinin de hep kendisini Harbiye’de görmek gibi bir isteğinin olduğunu belirtti. Türkay, “Açıkçası benim müziği çok sevmem bir yana dursun, annemin bu zamana kadar hayalinden geçenleri gerçekleştirmeye çalıştım. Harbiye benim de çok sevdiğim ve istediğim bir yer. Umarım, müzik kariyeri olarak beni oraya taşıyabilecek şeyler yapabilirim. Kendimi o anlamda ispat edebilirim ve Harbiye konserleri de verebilirim” açıklamasında bulundu.

İşte Tuvana Türkay’ın paylaşımı: