Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’dan Aşk 101 dizisi sitemi!

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’dan Aşk 101 dizisi sitemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Kubilay Aka, yapımın 3. sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Başarılı performansı ile göz dolduran Kubilay Aka, yaz aylarında Netflix platformu için Aşk 101 (Love 101) isimli dizide yer almıştı.

Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, Pınar Deniz, Bade İşçil, Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerle başrolde yer alan Kubilay Aka, dizinin ne zaman gösterileceği konusunda net bir bilgisinin olmadığını söyledi.

Netflix’in kesin tarih vermemesine sitem eden Kubilay Aka, ” Şu anda tam tarih belli değil. Bir ileri gidiyor bir geri geliyor. Haber geldikçe daha da çok heyecanlanıyoruz. Güzel bir iş oldu bence, güzel görüntülerin olduğu, güzel oyunculukların olduğu bir iş oldu bence… Geçenlerde ben de montajına gittim. Çok güzel sahneler var, inşallah izleyiciler de beğenir. Biz de mutlu oluruz” açıklamasını yaptı.

Aşk 101 dizisinin 2020 yaz aylarında yeni sezonunun çekileceğini de anlatan Aka, ayrıca başka projelerde olduğunu ve bunların üzerinde değerlendirmeler yaptığını ifade etti.

Uçankuş Tv’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: