Ana sayfa Kadın Haberleri Duygu Sarışın, göğüs dekolteli olay pozu ile sosyal medyayı ateşe verdi

Duygu Sarışın, göğüs dekolteli olay pozu ile sosyal medyayı ateşe verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, Kanal D ekranında geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Azize dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Güçlü bir kadın karakterine hayat veren Sarışın, aynı zamanda oldukça da seksi bir görüntü çiziyor. Azize’nin daha ilk bölümünde Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Kartal karakteri ile öpüşme sahnesinde dikkat çeken oyuncu, “Bir aşiretin hanım ağası oluşu, geleneğine bağlı, aykırı ve özgür oluşu heyecanlandırdı” diyerek Asya karakterini çok sevdiğini belirtti.

Milliyet gazetesindeki röportajında, güçlü ve kendine güvenen bir kadını canlandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Duygu Sarışın, göğüs dekolteli olay pozu ile sosyal medyayı ateşe verdi 8

Oyuncu, instagram hesabından da seksi bir pozunu paylaştı. Asya karakterine bürünen göğüs dekolteli ve saçlarının da çok farklı şekilde hazırlandığı haliyle beğenileri toplayan Duygu Sarışın, takipçilerinden çok sayıda iltifat aldı.

“Hadi bu akşam buluşalım” diyerek Azize dizisinin 26 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 2. bölümünü izlemeye davet eden Duygu Sarışın, bu hali ile hayranlarının ateşini de yükseltti.

Takipçileri,”Çok güzelsi. Harikasın. Ateş gibi yakıyorsun. Terminatör gibi kız” gibi ifadelerle yorumlarda bulundu.

Duygu Sarışın, göğüs dekolteli olay pozu ile sosyal medyayı ateşe verdi 9