Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un sürpriz oyuncusu için tahminler başladı!

Çukur’un sürpriz oyuncusu için tahminler başladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon finalinde izleyenleri şoka uğratan bir finalle ekrana veda eden fenomen dizinin yeni sezonunda yeni isimler diziye dahil olacak.

İlk haber kısa bir süre önce gelmişti.

Ay Yapım tarafından Show TV için hazırlanan dizinin yeni sezonu merakla beklenirken, geçtiğimiz günlerde diziye Berkay Ateş’in dahil olduğu haberi ortaya çıktı.

Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli gibi isimleri buluşturan diziye, son olarak Berkay Ateş de dahil oldu.

Gülizar dizisiyle ekranda izlediğimiz Ateş, yeni sezonda Çukur’da olacak.

Çukur'un sürpriz oyuncusu için tahminler başladı! 7

Haliyle sosyal medyada da konu çokça tartışılmaya başlandı. Pek çok izleyici, şimdiden Berkay Ateş’in kimi oynayacağı ile ilgili tahminler yapmaya başladı bile!

Çukur’da Cumali’nin kim olduğu büyük merak konusuyken, Berkay Ateş’in Cumali olamayacağı, o rol için genç olduğu görüşünde.

Bir başka merak konusu isim de Akın. Ancak Akın karakterinin de daha genç olduğu düşünelerek bu iki role de pek uymadığı düşünülüyor.

Sert bir karakteri oynayacağı öğrenilen Berkay Ateş’in, bambaşka birini oynayacağı, hikayeye çok sürpriz bir şekilde dahil olacağı en büyük tahmin.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bu arada sosyal medyada Cumali konusunda uzun süredir sosyal medyada konuşulan kişiler Nejat İşler ya da Ufak Bayraktar olmuştu.

Ancak kimi izleyenlerin de bu role Kıvanç Tatlıtuğ’u yakıştırdıkları görülüyor.

Henüz hiç bir karakterle ilgili net bir durum yok aslında. Yeni bilgiler geldiğinde biz de sizlerle paylaşacağız ama şimdilik sosyal medyada Çukur konusunda en çok bu isimlerle ilgili yorumlar yapılmaya devam ediliyor…