Ana sayfa Dizi Haberleri Zengin ve güçlü kadın ile fakir erkeğin aşkını anlatacak Seni Kalbime Sakladım bu akşam ekranda!

Zengin ve güçlü kadın ile fakir erkeğin aşkını anlatacak Seni Kalbime Sakladım bu akşam ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci hayranlarına müjde! Çok sevdikleri oyuncuyu yeniden ekranda görmek için saatler kaldı. Erginci’nin başrolünü Ekin Mert Daymaz’la paylaştığı Seni Kalbime Sakladım isimli dizi bu akşam ilk bölümüyle TRT 1 ekranında olacak.

Seni Kalbime Sakladım, diğer romantik komedi dizilerin aksine zengin ve güçlü bir kadın ile fakir erkeğin aşkını anlatacak. Romantik komedilerde hikayeler genellikle tam tersi oluyor. Seni Kalbime Sakladım özellikle Sevda Erginci’nin hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Sevda Erginci en son Elkızı isimli diziyle ekrana gelmişti. Fox TV’de yayınlanan dizide Erginci başrolü İsmail Ege Şaşmaz ile paylaşmıştı. Ancak dizi düşük reytingleri yüzünden çok uzun ömürlü olamamıştı. Erginci ardından bir tiyatro oyununda rol almıştı.

Sevda Erginci’nin Seni Kalbime Sakladım’daki rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz ise en son BeinConnect’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Dizi izleyiciler tarafından çok sevilmesine rağmen ikinci sezonunun çekilmemesine karar verilmişti.

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan yer alıyor.

Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Seni Kalbime Sakladım dizisinin hikayesi şöyle: Ünlü bir ilaç şirketinin yöneticisi olan Zeynep, basına yansıyan asılsız haberlerden sonra şirketin sahibi olan dedesi Yusuf Abdullah’ın evlilik baskısıyla karşı karşıya kalır. Zeynep dedesinin gönlünü hoş etmek için kendisine geçici bir sevgili ararken, karşısına “yek parmak vale” olarak ün salmış Civanmert çıkar. Civanmert de annesinin dikkatsizliği yüzünden büyük bir borca girmiştir. Zeynep ona bir teklif sunar; kısa bir süreliğine sevgili gibi davranacak, vakti geldiğinde kendi yollarına gideceklerdir.