Ana sayfa Dizi Haberleri Dağ fare doğurdu! Tuba Büyüküstün şovu, Sefirin Kızı dizisinin reytinglerine çok da yansımadı!

Dağ fare doğurdu! Tuba Büyüküstün şovu, Sefirin Kızı dizisinin reytinglerine çok da yansımadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ve Sefirin Kızı dizi ekibi, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun üst üste hikayeden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün enerjisi ile yüksek reytingler bekliyordu.

Star TV’de Tuba Büyüküstün’ün yeniden dizilere dönüşünü ve Engin Akyürek ile 6 yıl aradan sonra yeniden buluşmasını reytinge dönüştürmek için büyük çaba harcadı. Ancak dün akşam yayınlanan dizinin 37. bölümünün reytingleri beklenildiği kadar büyük bir etkinin gerçekleşmediğini ortaya koyuyor.

Sefirin Kızı dizisi hayranları sosyal medyadan hikayenin gidişatına yönelik birbirinden farklı noktalardan eleştiriler yağdırıyor. Artık dizinin bu haliyle Sefirin Kızı olamayacağı ve yeni bir diziye dönüşeceği düşüncesi de çok yaygın. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek buluşmasından çok memnun olan geniş bir izleyici kitlesi de var.

Ancak Pazartesi akşamı yayınlanan programlar arasında Sefirin Kızı hala, en çok izlenen 5. dizi konumunda. Tuba Büyüküstün’ün kısa bir sahneyle de olsa dizinin 37. bölümü itibari ile ekranda yer alması yapımın bir miktar yükselişini sağladı.Ancak bu çıkış, Büyüküstün’ün gelişinin şova dönüştürülmesinin bir karşılığı olmadı.

Geçen haftaya göre tüm kategorilerde bir miktar yükselen Sefirin Kızı, düzeltme yaptı. Ama bu ciddi bir yükseliş olarak kayda geçmedi. Tuba Büyüküstün etkisinin dizide bir yükselişi tetikleyip tetiklemediği ise gelecek haftaki reytinglerle ortaya çıkacak.

Geçen hafta ile bu hafta arasında tüm kategorilerdeki yükseliş yarım puan civarında gerçekleşti. Bu da Sefirin Kızı dizisinin sezon başında aldığı reytinglerden farklı bir durum yaratmadı. Yani Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek buluşmasının o kadar da çok izleyicileri etkilemediği sonucu da reytinglerle ortaya çıktı.

Sefirin Kızı dün akşam total ve ABC1 gruplarını 10. sırada tamamlarken, AB grubunda ise 8. olarak yerini aldı.