Ana sayfa Dizi Haberleri Dağ gibi Esma’nın çöküş dönemi başlıyor! İstanbullu Gelin, yeni gelişmelerle üzecek!

Dağ gibi Esma’nın çöküş dönemi başlıyor! İstanbullu Gelin, yeni gelişmelerle üzecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin’de Esma’nın ortaya çıkan hastalığı, beklenmeyen gelişmeleri de beraberinde getirecek.

Dizinin sezon sonunda final yapması beklenirken yaşanan gelişme, izleyenleri de üzdü.

400 yıllık kökeni olan Boran ailesinden gelen Esma, Alzheimer teşhisiyle darmadağın olacak.

Cuma akşamı 66. bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin’de Esma Boran’ın duygusal halleri ve yaşadığı ızdırabı izleyeceğiz.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide Esma’nın resmen çöküş dönemi başlıyor.

Dağ gibi Esma'nın çöküş dönemi başlıyor! İstanbullu Gelin, yeni gelişmelerle üzecek! 7

Alzheimer olduğunu öğrenen Esma, bu haberden sonra adeta yıkılıyor ve tüm hayatını sorgulamaya başlıyor.

Esma, yavaş yavaş her şeyi unutacağı gerçeğini kabullenmeye çalışırken, her şeyi tek tek not ettiği bir günlük tutmaya başlayacak.

Dizinin 66. bölümünden yayınlanan tanıtımda Esma Sultan, ilerde yaşayabileceklerini düşündükçe büyük bir azap yaşamaya başlıyor.

Ailesi ile bu durumu paylaşıp paylaşmayacağı merak konusu olan Esma, yeni bölümde herkesi hüzünlendirecek bir duygu durumuna girecek.

İşte 66. bölüm tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ:

Esma Sultan, hastalığı ile yüzleşiyor…

Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor!

Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.