Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl Goncalar dizisinin sadece başrolünde değil, yan rollerinde de çok etkili oyuncular var!

Kızıl Goncalar dizisinin sadece başrolünde değil, yan rollerinde de çok etkili oyuncular var!

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği FOX’un yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın afişi yayınlandı.

Sezonun en iddialı projelerinden olan ve heyecanla beklenen Kızıl Goncalar’ın afişinde dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman sadece başrolleri ile değil, yan rollerdeki isimlerle de çok dikkat çektiğini söylemek gerekiyor.

Kızıl Goncalar dizisinin sadece başrolünde değil, yan rollerinde de çok etkili oyuncular var! 7

Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan Özgü Namal’ı hayranları heyecanla bekliyor. Özcan Deniz’in de sadece büyük bir takipçi kitlesi bulunduğu için Kızıl Goncalar dizisine olan ilginin yüksek olduğunu görmekteyiz.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol gibi önemli isimler de bulunuyor. Bu oyuncular birbirinden değerli işlere imza atan isimler olduğundan Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosu ile çok güçlü bir görüntü çizdiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca dizinin kadrosunda; Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimleri de görmekteyiz ve bu oyuncular ile birlikte dizinin çok etkili bir görüntü çizdiğini belirtelim

18 Aralık’ta ilk bölümüyle FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, 18 Aralık Pazartesi ve her pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.