Ana sayfa Sosyal Medya Damla Colbay’dan aşk dolu paylaşım!..

Damla Colbay’dan aşk dolu paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Damla Colbay pek çok meslektaşının aksine aşk hayatını gözler önüne sermekten ve sevgilisiyle mutlu, keyifli anlarını sosyal medya hesabında hayranlarıyla paylaşmaktan kaçınmıyor.

Oyuncunun doğal paylaşımları, sosyal medyadaki takipçilerini mest ediyor. Uzun zamandır, Doktor Ali Osman Çiçek ile ilişki yaşayan güzel oyuncu 2. yıl dönümlerini instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Sevgilisiyle pozunu yayınlayan oyuncu romantik paylaşımında, “Dünyanın en güzel iki yılı için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Damla Colbay'dan aşk dolu paylaşım!.. 8

Şimdilerde yeni dizi heyecanı da yaşayan oyuncu TV8’de yayınlanacak Sıfırıncı Gün ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Damla Colbay, yine bir aksiyon dizisinde mafya, polis ve aşk üçgeni arasında geçen hikayede yeteneklerini sergileyecek.

Damla Colbay'dan aşk dolu paylaşım!.. 9

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı Sıfırıncı Gün’de başarılı oyuncular  Berk Cankat, Sarp Akkaya ve Yiğit Özşener’de öne çıkan karakterlere hayat veriyorlar.

Sıfırıncı Gün dizisine ikinci bölümde dahil olacak olan Damla Colbay yaptığı açıklamada heyecanını şu sözlerle ifade etmişti; “Ben ikinci bölümde dahil olacağım. Çok yoğun çalıştıklarını biliyorum. Çok güzel bir senaryo ve çok güçlü bir ekiple geliyoruz. Hepimiz çok heyecanlıyız.”