Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza dizisinde senaristler nasıl olur da bu detayı kaçırır!

Darısı Başımıza dizisinde senaristler nasıl olur da bu detayı kaçırır!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
Darısı Başımıza dizisinde izleyiciyi rahatsız eden durumlar var…

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan diziyle ilgili sosyal medyaya yansıyan bazı yorumlara dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut’un başrollerini paylaştığı dizide yasak aşk konusunun izleyicileri diziden soğuttuğuna şahit olmaktayız.

“İhanet işlerini hiç sevmiyorum, hele bir de kardeşler arasında olunca daha da çekilmez” ifadesini kullanan bir izleyici, Rüya ve Merter konusunun öne çıkartılması gerektiği fikrini paylaştı.

Gerçekten de Rüya ve Merter konusunun öne çıkartılması durumunda buradan izleyicileri memnun edecek bir ortam oluşacağı ortaya çıkıyor.

Şimdi iş senaristlere düşmekte… Bakalım bu ikilinin hikayesinde ne tür detaylarla izleyiciler şaşırtılacak.

Bu hikayenin daha derin ve katmanlı olmasının diziyi sürükleyeceğini düşünen izleyici, sadece bu hikaye için diziye baktığını belirtmekte…

Ozan ve Öykü’yü birbirine yakıştıramayan çok sayıda dizisever olduğunu gözlemliyoruz. Bir izleyici ise Öykü ve Ozan’ın ilişkisini meşrulaştırmak için Cem karakterinin kötü gösterilmesine tepkili.

Darısı Başımıza dizisinde senaristler nasıl olur da bu detayı kaçırır! 7

İzleyici diyor ki, “Ozan ve Öykü aşkını aklamak için Cem’i kötü yapmaktan başka çareleri kalmıyor ki bu da durumu karışık ve klişe haline getiren en büyük tehlike” ifadelerini kullanıyor.

Ayrıca Cem karakterini çok tutarsız bulan izleyiciler de bir hayli fazla. Bir izleyicinin şu ifadesi dikkat çekiyor:

DARISI BAŞIMIZA BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“Bir yandan Öykü’yü kendinden ço severken, bir yandan da onu aldatmaktan geri durmuyor. Üstelik en ufak bir rahatsızlık duymadan ve yua kurmak isteyen, aile bağlarına önem veren biri gibi görünüyor. Neredeyse çiftkişilikli.”

Öykü’nün aslında Cem’i sevmediğini fark ederek, ondan uzaklaşması gerektiğini düşünen izleyiciler, senaryoda bu yöne doğru bir kayış olması gerektiğini ifade etmekteler.