Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akalın hayatında bir ilke imza atarak, çok önemli bir karar aldı!

Demet Akalın hayatında bir ilke imza atarak, çok önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def
Demet Akalın ile Okan Kurt, boşandıktan sonra hiç görüştü mü?

Geçtiğimiz hafta magazin dünyası Demet Akalın ile Okan Kurt’un 6.5 yıllık evliliklerinin tek celsede sona ermesinin yankısıyla sarsıldı.

Demet Akalın ile Okan Kurt’un boşanmasını formalite olarak nitelendirenler de vardı, Akalın’a destek olup doğru yaptığını düşünenler de vardı, ya da ‘iyi günde kötü günde’ yeminini unuttuğu için eleştirenler de olmuştu.

Peki boşanmadan sonra Okan Kurt ile Demet Akalın hiç görüştüler mi? Kayseri’de bir düğünde sahneye çıkan Demet Akalın’ın kaldığı otele Okan Kurt’un gizlice giriş yaptığı iddiası ortaya atıldı.

Ancak teve2’de ekrana gelen 2. Sayfa programında bu iddilara yönelik Demet Akalın’ın sözleri izleyicilerle paylaşıldı.

Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın yer aldığı 2. Sayfa programında Akalın’ın şu sözlerini Gülşen Yüksel Salt aktardı:

HAYATIMDA İLK KEZ

“Okan ile boşandıktan sonra hiç görüşmedik. Tek bağımız Hira… Okan sadece Dadı ile iletişimde. Evreki bütün eşyalarını aldı. Evde bir çöpü bile yok. Haczedilen eşyalarımı geri aldım. Yakında hepsi geliyor.”

2.sayfa ekibinin “Aşk bitti mi?” şeklindeki sorusuna ise Akalın, “Biten bir şey için artık hayatımda ilk kez bir şey yapacağım, konuşmayacağım” dedi.

Gülşen Yüksel Salt, bunu aşk defterinin kapandığı şeklinde yorumladı.

Videodan detayları izleyebilirsiniz.