Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin 3. sezonundaki karikatür karakter!

Söz dizisinin 3. sezonundaki karikatür karakter!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz : Söz dizisi Star TV ekranlarında Pazartesi akşamı 3. sezonuna başladı. Dizinin yeni oyuncularından Deniz Baysal, Ece Ceşmioğlu ve Sarp Akkaya da ilk kez kendini gösterdi. Savcı Derya olarak dikkat çeken Deniz Baysal’ın rolüne oturduğu görüldü. Ece Ceşmioğlu ise kısacık sahnesinde izleyicileri çok meraklandırdı. Sarp Akkaya’nın Dragan Ratkoviç karakteri ise tam bir karikatür tiplemeydi. Gerçek hayatla bağdaşıp bağdaşmayacağı belli olmayan bir karakter. Dragan Ratkoviç, 3. sezon boyunca terör estirecek kötü adam…

Çukur dizisinin kötü adamları arasında belki de Dragan en gerçeğe uzak olanı… Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Çolak’ın bir tutarlılığı vardı. Ardından Timur Acar’ın Derman’ının da yine bir tutarlılığı vardı. Ancak Dragan Ratkoviç karakteri pek de diziye yakışmadı… Daha akıllıca bir hamleyi beklediğimiz Söz dizisinde, zayıf halkanın Dragan karakteri olduğunu söyleyebiliriz.

Serhat Kılıç, kötüyü oynamakta o kadar maharetliydi ki, sonrasında gelen Timur Acar ve şimdi de diziye yeni katılan Sarp Akkaya hep onun gölgesinde kalmakta.

Videoda Dragan Ratkoviç karakterinin karikatürize hallerine şahit olabilirsiniz.