Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akalın ile Seren Serengil, canlı yayında kozlarını paylaştı!

Demet Akalın ile Seren Serengil, canlı yayında kozlarını paylaştı!

tarafından ker_def

Seren Serengil ve Demet Akalın Beyaz TV ekranlarında yayınlanan, Bircan Bali ve Ece Erken’in birlikte sundukları ‘Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlanarak aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ilgili bomba açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın’la barışan Gülben Ergen’i, Seren Serengil sosyal medyada takipten çıkarmıştı. Demet Akalın da sosyal medya sayfasından Seren Serengil’e ateş püskürmüştü.

Birbirlerine manidar göndermelerde bulunup atışan Serengil ve Akalın bugün ilk kez yaşadıkları olayı “Söylemezsem Olmaz” programına anlattı.

SEREN SERENGİL’İN SÖZLERİ

Serengil, “Demet benim için her zaman farklıydı. Her gün görüştüğüm bir arkadaşım değildir. Toplasan evine 5 kere, 10 kere gitmişimdir. Severim ama. Demet’te şeytan tüyü vardır severim. Daha öncelerden de bir sürü şeyler yaptı. Bilerek veya bilmeyerek. Yine her seferinde affettim. Ben Demet’i ilk günden beri hüngür hüngür ağlayarak aradım. Ben Hira’yı çok seviyorum. Ben de annemle babam ayrıldığı zaman 5 yaşındaydım. Barışması için telkinlerde bulundum. Birkaç gün de üst üste ona devamlı yazdım. Ne gerekiyorsa da yanındayım dedim. 10-12 gün Yaşar ile yurt dışına gittik. Oradayken bana görüştüklerini söylediler ve çok emin olduğum bir yerden duydum bunları. Tabii ki bende bu bıçak gibi kesildi” diye konuştu. Serengil’in farklı sözleri de oldu videodan izleyebilirsiniz.

DEMET AKALIN YAYINA BAĞLANDI

“Yıllarca işkence çektim” diyen Seren Serengil’e Demet Akalın’ın yanıtı ne oldu? Programa telefonla bağlanan Demet Akalın, şunları söyledi:

“Haciz gelen benim evim, boşanan benim. Benim herkesin desteğine ihtiyacım var. Seren şimdi bana inan böyle Taksim’in ortasında bağırsa, ‘Demet şöyledir böyledir, iğrençtir” dese Seren’in bir bildiği vardır, o benim can kardeşimdir, eyvallah derim. Onunla başka bir bağımız, özel arkadaşlığım var. Evet bir iki gün yazdı çiftliğim var dedi, ama 2 gün sonra kesildi. Gülben de benim eski arkadaşım ve ben ikisinin arasında çok kaldım. İki tane konuşmayan arkadaşın oluyor arada kalıyorsun. Ben Amerika’dayken onu aramadğım için, ona da nedenini söylemiştim, ‘Bak sen benim kötü günümde yanımda yer almadın, ben senin yanındayım’ dedi. Ama kadın beni gün aşırı aradı. Bizim çocuklarımız var. Seren’in anlamadığı nokta burası. İnşallah evlat sahibi olunca her şeyin boş olduğunu anlayacak ki. O gün benim yaşadıklarımı kimse yaşayamaz, anlayamaz.”

Akalın’ın diğer açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz: