Ana sayfa Dizi Haberleri Merve vurdu, gol oldu, Serhan haketti! Ufak Tefek Cinayetler’deki son hamle, olay oldu!

Merve vurdu, gol oldu, Serhan haketti! Ufak Tefek Cinayetler’deki son hamle, olay oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
35. bölümü dün akşam ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin büyük kısmı, Merve’nin evindeki yemekte geçti.

Yemeğin davetsiz misafiri Kerim’in gelmesiyle, olaylar ilginç noktalara taşındı.

Gece boyunca Serhan ve Kerim arasında yaşanan gerginlik, adeta bir soğuk savaşa döndü.

Zaman zaman fırtınalı anların yaşandığı yemeğe Kerim’in Merve ile yaşadıkları aşkı anlattığı sahneler damgasını vurdu.

Ancak ikilinin aşık olduklarını masada kendileri dışında kimse bilmiyordu. Pelin ise şüphelenmeye başlamıştı.

Bu arada konu dönüp dolaşıp Kerim ve Serhan’ın çekişmelerine bağlanıyordu. Çiftlik yüzünden gergin oldukları sanılan ikilinin aslında ne için tartıştıklarını kendileri bile anlamadı! Kerim, Merve’yi kıskanırken, Serhan Oya’nın evinde Kerim’i görmekten ve onunla yakınlığından rahatsızdı. Üstüne Serhan’ın almaya çalıştığı çiftliği Kerim ona kaptırmamak için direniyordu.

Aralarında konuşulmayan bir gerilim, başka konulara da sıçramaya başladı.

Merve, ikisinin tartışmalarından konunun yalnızca çiftlik olduğunu düşünerek araya girmeye çalıştı ve bir teklifte bulundu.

“Komşuyuz, evlerimiz birbirine bakıyor, böyle devam edemez. Bence o çiftliği boş verelim. Mila için çok güzel bir yazlık buldum ben, hatta bugün bankaya da başvurdum” diyen Merve’nin bu sözleri Serhan’ı delirtti.

Merve vurdu, gol oldu, Serhan haketti! Ufak Tefek Cinayetler'deki son hamle, olay oldu! 8

Kendisinden habersiz iş çevirmesine kızan Serhan, “Ne yapacaksın bunu kabul etmezsem. Mila’yı mı göstermeyeceksin artık bana. Biz kararlarımızı böyle mi vereceğiz? Senin bu yaptığın düpedüz haydutluk!” deyince, Merve’nin şalterleri attı ve evli olduğu halde Oya’dan bir bebeği olan Serhan’a uzun süredir beklenen çıkışını sonunda yaptı!

Merve masadakilerin adeta buz kesmesine neden olan şu sözleri sarfetti:

Merve vurdu, gol oldu, Serhan haketti! Ufak Tefek Cinayetler'deki son hamle, olay oldu! 9

“Haydutluk öyle mi? Sen Mila için niye bu kadar endişe ediyorsun ki görüp göremeyeceğine dair acaba? Sende nasılsa çocuktan bol bir şey yok, birini göremiyorsan diğerini görürsün!”

İşte o anda herkes donup kaldı! Kerim ise alttan alta gülümsüyordu. Serhan, bir süre durduktan sonra kalkma vaktinin geldiğini söyleyip gitti.

Masada yaşanan gerginlikten sonra Arzu ve Mehmet de daha fazla duramadılar ve arkalarından Pelin, Taylan ve Kerim de gitti.

Merve, masanın başında yine kendi kendisiyle ve iç çatışmalarıyla başbaşa kaldı!

Sosyal medyada bu sahne için izleyiciler pek çok yorum yaptılar. Serhan’ın Merve ile evliyken Oya’dan çocuk yapmasını doğru bulmayan izleyiciler, sonunda Serhan’a hakettiği sözleri söylediği düşüncesindeler.

“Merve vurdu gol oldu, Serhan bunu haketti fazlasıyla” diyen izleyiciler, Serhan’ın iyice saçmaladığını, Merve’nin ne yaparsa yapsın böyle bir ihaneti haketmediği düşüncesinde.

İşte o sahne: