Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, Avlu dizisine duygu dolu sözlerle veda etti…

Demet Evgar, Avlu dizisine duygu dolu sözlerle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de dün akşam yayınlanan 44. bölümüyle sezon finali yapan Avlu dizisi, yine büyük şaşkınlık içinde bırakarak sezonu bitirdi!

Her bölümüyle izleyicinin nefeslerini tuttuğu Avlu dizisinde, sezon finalinde de beklenmedik gelişmeler ve ilginç olaylar yaşandı.

Kudret, Derya ve Pelin’i öldürdü. Deniz de Kudret’i öldürdü. Zerrin ise cezaevini patlattı. Ancak kazılan tünelden kaçan Azra, Deniz, Dudu ve Heves kurtuldular. Diğerlerinin akıbeti ise meçhul!

Dizinin heyecanla izlenen sezon finalinden sonra, yeni sezonda hangi kanalda ya da platformda yayınlanacağı da meçhul!

İnternette yayınlanma ihtimali yüksek. Bir kanalda yayınlanır mı, o da henüz belli değil!

Ancak yine de dizi için ‘final’ ibaresi kullanılmadı ve ‘sezon finali’ denildi. Oyuncular da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda aynı ibareyi kullanıyorlar.

Dizide Deniz karakterini oynayan ve oyunculuğuyla izleyenlerin son bölümde yine başını döndüren Demet Evgar da sosyal medyadan diziye, ekibe ve arkadaşlarına bir veda notu yazdı. Sonuna ‘Tekrar görüşmek üzere’ ibaresini de ekleyerek.

Evgar, “Hiç kimse yaşamadığı günahın masumu olamaz” İşte bu cümleydi #avlu yu ilk okuduğumda, Deniz’le aramdaki cümle.Ve “Bir avluya kaç ömür sığar” dedik, 44 bölüm bu cümlenin peşinden gitmeye çalıştık. Bu serüvende muhtesem kadınlarla çalıştım” sözleriyle başlayan bir mesaj kaleme aldı.

İşte Demet Evgar’ın o paylaşımı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

“Hiç kimse yaşamadığı günahın masumu olamaz” İşte bu cümleydi #avlu yu ilk okuduğumda, Deniz’le aramdaki cümle.Ve “Bir avluya kaç ömür sığar” dedik, 44 bölüm bu cümlenin peşinden gitmeye çalıştık. Bu serüvende muhtesem kadınlarla çalıştım..Başta canım partnerim Ceren Moray olmak üzere eski, yeni tanidigim tum #avlu kadınlarına ve bu kadınlarla gurur duyan #avlu erkeklerine, her hafta sanki bir sinema filmi çekiyormuşuz hissini bize yaşatan muhteşem yönetmenimiz @hulyathegezer görüntü yönetmenimiz @veyselteksahin e, ekipleri; rejimiz ve teknik ekibimize, 2. Yönetmenimiz @safakbal ve genel yönetmenimiz @yükselaksu ‘ya, kurgumuz yine muhtesem bi kadin @shrtyldz , yazarimiz eski dostum #oyayuce ve ekibine, avluda beni görmek isteyen @limonyapim a #HayriAslan’ a, beni bu işte oynamaya ikna eden canim @yaseminozbuduntm a (zira 160 dak. çekiyor olmak beni çok korkutuyordu. Korkmakta da haklıymışım aslında ? ), En önemlisi #avlu ya ve hikayelerine sahip çıkan siz seyircilerimize ve her gün andığımız, sabırlar gönderdiğimiz kader mahkumlarina sevgi ve dualarımla. Tekrar görüşmek üzere

Demet Evgar (@temedragve)’in paylaştığı bir gönderi ()