Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir 10 milyona doğru koşuyor!

Demet Özdemir 10 milyona doğru koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir hem iş hayatı hem de öze yaşamıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri için sete çıkmıştı. 3 ay sonra yeniden arkadaşları ile buluşan oyuncu, sezon finali öncesinde bir hayli heyecanlı. Dizinin sezon finali 1 Temmuz Çarşamba günü tv8’de yayınlanacak.

İbrahim Çelikkol ile birlikte farklı pozlarıyla son günlerde sosyal medyada hayranlarını mutlu eden ünlü oyuncu, instagram hesabının 10 milyona yaklaşmasıyla da ayrı bir heyecan yaşıyor.

Demet Özdemir, son günlerde farklı ve özel pozları ile sosyal medyada hayranlarından milyonlarca beğeni aldı. Takipçilerinin iltifatlarda bulunduğu oyuncu, hem Türkiye’den hem yabancı ülkelerden milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Demet Özdemir’in hayran kitlesi de her geçen gün artıyor. Oyuncunun instagram hesabı 9 milyon 950 bini geçti. 10 milyonu aşmak üzere olan Demet Özdemir, çok az sayıda ünlü ismin elde ettiği bir başarıya sahip….

Instagram’da 10 milyon takipçiye ulaşmak her ünlüye nasip olmuyor. Demet Özdemir ise bu popülerlikle daha milyonlarca kişiyi hesabına çekecektir.