Ana sayfa Dizi Haberleri Anıl Altan çok kilit bir rolde, Pelin Akil ise iki proje ile çıkarma yapacak!

Anıl Altan çok kilit bir rolde, Pelin Akil ise iki proje ile çıkarma yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anıl Altan ile Pelin Akil çifti, instagram üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Bu sorulardan birisi de çiftin yeni projeleri konusunda oldu.

Anıl Altan, bir sinema filminde yer alacağını açıkladı. Son Dilek isimli film için anlaşan oyuncu, “Ceyda Ateş ve Seda Akman ile beraber bir sinema filmim var. Daha fazla detay vermiyorum, çünkü çok kilit bir konu var. Onu söylediğim noktada spoiler vermiş olurum. Yeni bir sinema filmi ile karşınızda olacağım” açıklamasını yaptı.

Anıl Altan hikaye konusunda detay vermek istemedi ama Pelin Akil, hayranlarının onu çok farklı bir rolde izleyecekleri bilgisini paylaştı. Anıl Altan’ı Son Dilek isimli dizide daha önce hiç görmediğiniz bir rolde izleyeceksiniz.

Pelin Akil’in ise Barbaroslar dizisinin kadrosundan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Dizide İsabel karakterini canlandıran oyuncu, ilk sezon finalinden önce hikayeye veda etti. Pelin Akil, kendisine gelen birçok proje arasında ise Oktay Kaynarca’nın teklifini kabul etti.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hem başrol oyuncusu hem de yapımcısı olan Oktay Kaynarca, yeni sezonda çok iddialı bir proje ile atv ekranında olacak.

Anıl Altan çok kilit bir rolde, Pelin Akil ise iki proje ile çıkarma yapacak! 7

Daha önce Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol alan Pelin Akil de ikinci kez usta oyuncu ile aynı sette buluşacak.

Pelin Akil, projeyi doğruladı ve şu bilgileri verdi: “Atv’de yeni başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol alacağım. Çok güzel bir oyuncu kadrosu var, çok güzel bir senaryosu var. Bir an önce çekimler başlasın istiyorum.”

Ben Bu Cihana Sığmazam isminin sebebini soran Anıl Altan’a Pelin Akil, “Bunu anlatamam bunu bana sorma” diyerek detay vermek istemedi.

Pelin Akil, dizinin yanı sıra yakında usta tiyatrocu Haldun Dormen’in yöneteceği Broadway müzikali derlemesi olan bir müzikal şovda yer alacağını açıkladı.