Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir annesine ne kadar da benziyor! Gönülleri çelen bir paylaşım daha…

Demet Özdemir annesine ne kadar da benziyor! Gönülleri çelen bir paylaşım daha…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan genç oyuncularından birisi de Demet Özdemir. Daha önceki dizilerinde dikkat çeken ama Erkenci Kuş ile büyük şöhreti de yakalayan Demet Özdemir, şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziyle ekranda. İbrahim Çelikkol ile birlikte iyi bir ikili oluşturan Özdemir, bir süredir tatildeydi.

Oyuncu, Pandemi döneminde yaşanan karantina sebebiyle uzun süre evden çıkmadı.Sonrasında adeta o günlerin acısını çıkarır gibi uzun bir tatil yapan oyuncu, önce arkadaşlarıyla sonra da ailesiyle bir araya gelmişti. Samimi ve doğal halleriyle herkesin kalbini kazanan oyuncu, ekrandaki başarısının yanı sıra gerçek hayatında da son derece içten bir kişi.

Hayranlarının sosyal medyadan ilgiyle takip ettikleri Demet Özdemir, sevimli hallerini paylaştıkça, takipçileri de haliyle uçuyor! Oyuncunun bir süre önce ailesiyle tatilinden de paylaşım yapması, onunla ilgili her şeyi merak eden hayranlarını da mutlu etmişti.

Özdemir’in bir ablası bir de ağabeyi var. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde abisi Volkan Özdemir’in yanı sıra annesi Ayşen Yener ve anneannesi ile bir pozlarını paylaşmıştı.

Demet Özdemir annesine ne kadar da benziyor! Gönülleri çelen bir paylaşım daha... 9

Şimdilerde dizinin yeni sezon çekimleri için tekrar İstanbul’a dönen oyuncu, ailesiyle yaptığı görüntülü telefon konuşmasından bir kareyi de takipçileriyle paylaştı. Fotoğraflara dikkatle bakan takipçileri, aslında Demet Özdemir’in annesine çok benzediğini de görebiliyor. Zira dudak ve diş yapısı, gülüşü, kaşları annesine çok benziyor.

Demet Özdemir annesine ne kadar da benziyor! Gönülleri çelen bir paylaşım daha... 10

İşte Demet Özdemir’in hayranlarının büyük beğenisini kazanan son paylaşımlarından bir tanesi de aşağıda. Oyuncu, bir yere gitmek için hazırlanmış belli ki… Çantasını da alıp çıkmadan önce bu pozu vermiş…

Demet Özdemir annesine ne kadar da benziyor! Gönülleri çelen bir paylaşım daha... 11