Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir: Can poz değil! Erkenci Kuş’taki partnerine jest yaptı…

Demet Özdemir: Can poz değil! Erkenci Kuş’taki partnerine jest yaptı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’deki Erkenci Kuş dizisinde ekran partneri olarak enerjileri çok tutan ve izleyicinin de beğendiği dizi çiftlerinden oldu Demet Özdemir ve Can Yaman.

İkilinin kamera önündeki uyumu kadar, kamera arkasında da iyi arkadaş oldukları ve çok eğlendikleri, kimi zaman paylaştıkları sosyal medyada ki video ve fotoğraflardan da anlaşılıyor.

Can Yaman, verdiği röportajlarda Demet Özdemir ile çok iyi bir uyum yakaladıklarını söylerken, Özdemir’den de Can Yaman için benzer sözler geldi.

Dizide Sanem karakterini oynayan Demet Özdemir, Can Yaman’ın pek çok romantik komedi dizisindeki erkek karakterden farklılıkları olduğunu söyledi.

Özdemir, verdiği bir röportajda, Can Yaman ile ilgili düşüncelerini aktardıktan sonra, Can Yaman da röportajın bu bölümünü sosyal medya hesabından yayınlayıp ekran partnerine teşekkür ediyor.

Demet Özdemir: Can poz değil! Erkenci Kuş'taki partnerine jest yaptı... 7

Demet Özdemir, “Can Yaman’ı daha önce tanıyor muydun? O Nasıl bir Partner?” sorusuna şöyle yanıt veriyor:

“Tanımıyordum, sadece işlerini izliyordum. Can çok enerjik bir partner. Her zaman yazılan bir klişe vardır. Özellikle romantik komedilerde jönler komik olan taraf değildir, daha pozdurlar ama izleyicinin de istediği budur. (Bunu tüm erek oyuncular için söylemiyorum, sakın yanlış oynuyorlar gibi bir algı olmasın) Fakat Can böyle değil, hem metinden hemde Can’ın içsel enerjisinden kaynaklı olarak söyleyebilirim ki, onun gerçekten bir ruhu var. Pozda olmayıp gerçekten kendini role teslim eden bir oyuncu olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Hem arkadaş olarak çok iyi bir diyaloğumuz var hem de oynarken birbirimizi dinliyoruz. Bu tamamen enerji alışverişi… Çok eğlendiğimiz macera dolu bir yolculukta beraberiz…”

İşte Can Yaman’ın bu röportajla ilgili Demet Özdemir’e teşekkürü…