Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir Can Yaman konusunda kendini şanslı hissediyor!

Demet Özdemir Can Yaman konusunda kendini şanslı hissediyor!

tarafından ker_def
Demet Özdemir, MAG dergisine konuştu!

Erkenci Kuş dizisinin Sanem’i Demet Özdemir, kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor. Ünlü oyuncu Erkenci Kuş dizisinin başarısıyla magazin gündeminin de zirvesinde yer almaya devam ediyor.

“Sana Bir Sır Vereceğim” dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan “No:309” ve “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” da canlandırdığı karakterler ile büyük beğeni toplayan, son günlerin reyting rekortmeni dizisi Erkenci Kuş’ta “Sanem” karakterine can veren Demet Özdemir, kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları için anlattı.

MAG Ekim sayısı için objektif karşısına geçen genç ve başarılı oyuncu kariyeri ve Erkenci Kuş macerası ile ilgili bilinmeyenleri özel röportajında paylaştı. Can Yaman ile sıkı bir arkadaşlıklarının olduğunu ve bu arkadaşlığın sahneleri çekerken insanlara aktarmada fayda sağladığını belirten Özdemir, “Erkenci Kuş’u okuduğumda elime geçen projelerden farklı olarak karakteri kafamın içinde canlandırmış ve fragmanı bile çekmiştim. O yüzden de evet dedim. Can ile rol aldığım için çok şanslı hissediyorum” dedi.

Demet Özdemir Can Yaman konusunda kendini şanslı hissediyor! 7

MAG objektifleri için verdiği özel karelerde de enerjisini yansıtan güzel oyuncu gelecek hedefleri ile ilgili de merak edilenleri çok özel röportajında paylaşıyor.

Röportajdan başlıklar şöyle:

“Hiçbir zaman tam olarak öğrendim demedim, demeyeceğim”

“Oynarken bir şeyleri planlamıyorum; anda kalıp o anı yaşamak seyirciye daha olumlu geçiyor…”

“Sert bir karakteri oynamak istiyorum…”

“Erkeklerin de bir ruhu var…”

“Can ile oynadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum…”

“Tüm güçlere sahip olan bir süper kahraman olmak isterdim…”