Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir çok alemsin! Erkenci Kuş 12. bölüm kamera arkasında çılgın dans

Demet Özdemir çok alemsin! Erkenci Kuş 12. bölüm kamera arkasında çılgın dans

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisi artık yeni gününde izleyicileriyle buluşacak. Salı günleri Ufak Tefek Cinayetler’in oldu… Erkenci Kuş ise Cumartesi akşamları ekranda… 9’lu reytinglere kadar yükselen Erkenci Kuş’un bu gün değişikliğinden nasıl etkileneceği merak konusu oldu. 22 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak 12. bölümden eğlenceli görüntüler ise youtube’da paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman dizi yaz ekranında büyük başarı kazandı. Şimdi ise sezon başladı ve birçok yeni rakibi var. Hem de gün değişikliği gibi bir durumun da diziye etkisi belirsiz…

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Sanem ve Can Aşkı Engelleri Aşabilecek mi?

“Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem’in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can’la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Demet Özdemir çok alemsin! Erkenci Kuş 12. bölüm kamera arkasında çılgın dans 7

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?