Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir çok güzel ve takdir edilecek hayaller kuruyor!

Demet Özdemir çok güzel ve takdir edilecek hayaller kuruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en önemli kadın oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, popülerliğini her geçen gün artırıyor. Erkenci Kuş dizisi ile gelen müthiş başarının ardından ünlü oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir ile bu başarısının üzerine çıkmayı hedefliyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 aydır evinde kendisini karantinaya alan Demet Özdemir, katıldığı sohbet toplantılarında farklı konularda kendisi hakkında bilgiler verdi. Oyuncu, instagram canlı yayınında yaptığı açıklamalarla hayranlarından bir kez daha takdir gördü. Balık burcu olan oyuncu, hayaller kurmayı çok seviyor. Demet Özdemir’in kurduğu hayallerin gerçekleşmesi de onun büyük şansı…

Demet Özdemir çok güzel ve takdir edilecek hayaller kuruyor! 8

Katıldığı instagram yayınında konuşan ünlü oyuncu, hem hayvanlar hem de kimsesiz çocuklarla ilgili bir adım atmak istiyor. Henüz hayal boyutunda olan bu iki proje, Demet Özdemir’in ne kadar sevgi dolu birisi olduğunu anlatmaya yetiyor. İşte oyuncunun kurduğu hayaller:

“Ben şimdi bir hayal kurdum, mesela 30-35 gün sürdürdüğüm hayallerim var. Gerçek zannedene kadar devam ediyorum. Nazar değmesin, hemen hemen hepsi de gerçekleşti. Baktım gerçekleşiyor birkaç tane olsun dedim.

Bir tane minik kedi geldi, besliyorum onu sütle. Şu virüs falan gittikten sonra, benim dizim devam eder… Seneye ya da bu yaz olur mu bilmiyorum ama önce tasarlamam gereken bir şey var. Önce hayvanlarla ilgili bir şey yapmak, bir şey açmak istiyorum.

İkincisi de kimsesiz çocuklarla ilgili çok güzel hayallerim var. Çünkü her şey gelip geçici. Para bugün gelir gelmez hiç sorun değil. İnşallah bu hayallerimi de gerçekleştirirsem yenilerini tasarlamak için mutlu olacağım.”

Demet Özdemir, hayvan sevgisi ile bilinen oyuncular arasında. Eda Ece’nin sokakta bulduğu 5 yavru köpekten birisini de Demet Özdemir sahiplenmişti.

Demet Özdemir çok güzel ve takdir edilecek hayaller kuruyor! 9

Oyuncu, hayvanlar için bir yer açmak ve iyilik yapmak arzusunda. Ancak henüz ünlü oyuncunun kafasında kurguladığı bir hayali, bu yaz veya gelecek yaz adım atabileceğini belirtiyor.

Demet Özdemir’in bir başka hayali ise kimsesiz çocuklar ile ilgili. Oyuncu tam olarak ne yapmak istediğini ifade etmese de hem hayvanlar konusunda hem de kimsesiz çocuklar konusunda güzel işlere imza atmak için doğru zamanı bekliyor.