Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir daha önce kınadığı şeyi yaşadı, büyük hayat dersi aldı!

Demet Özdemir daha önce kınadığı şeyi yaşadı, büyük hayat dersi aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yılların en hızlı kariyer çıkışı yaşayan ve sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük kazanımlar elde eden bir oyuncu.

Dolunay, No 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yurt dışında geniş kitlelere ulaşması ile popülerliği ülke sınırlarını aşan oyuncu, en son Disney Plus ile yaptığı özel anlaşma ile de hem servetini büyüttü hem de üzerine büyük bir sorumluluk aldı.

Aşk Taktikleri isimli sinema filminin Netflix’te çok beğenilmesi ve ikincisinin çekilmesine karar verilmesinin yanı sıra, son olarak yer aldığı Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin de büyük heyecan yaratması ile Demet Özdemir ismi yine gündemin en çok konuşulan kadın oyuncularının başında yer alıyor. Aynı dizide birlikte rol aldığı İbrahim Selim’in Fox TV’de yayınlanan programına katılan oyuncu, yaptığı bir açıklama ile de samimiyetini ortaya koydu.

“Kınadığın şeyi yaşadın mı?” sorusu üzerine Demet Özdemir, herkes için hayat dersi niteliğinde şu sözleri söyledi: “Çok, hep. Yaşamaya da devam ediyorum. 20’li yaşlarda asla yapmam dediğim birçok şey başıma geldi. ‘Nasıl böyle bir şey yapar’ diye düşündüğüm şeyler. Baktım ki hata yapmak insana mahsusmuş. Sayamayacağım kadar çok. Bunları yaşamak güzel, insanlara bakış açın daha farklı oluyor. İnsanların yaşadığı olaylar belki de ne kadar kötü olursa olsun, artık onları bir kategoriye koymamayı, her şeyin insanlar için olmayı kabul etmeni öğretiyor.”

Demet Özdemir daha önce kınadığı şeyi yaşadı, büyük hayat dersi aldı! 7

Kendi hayatıyla ilgili hiçbir şeyi değiştirmek istemediğini anlatan oyuncu, çok güzel bir çocukluk dönemi geçirdiğini ifade etti. Bugün geldiği noktada çocukluğunda yaşadığı iyi veya kötü olayların önemli bir etkisi olduğunu da belirtti.

Çok yavaş haraket eden ağır kanlı insanların kendisini sinir ettiğini anlatan oyuncu, inanılmaz sabırsız birisi olduğunu, o yüzden kimseye bir şey rica etmediğini, kendi işini kendisinin yaptığını belirtti.