Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili tüyoyu yeni bölümden önce verdi!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili tüyoyu yeni bölümden önce verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu akşam olayların iyice karışacağı Demet Özdemir’in paylaşımıyla öğrenildi. Dizide İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde oynayan Özdemir, yeni bölüm öncesinde takipçilerini heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Bu akşam (16 Aralık) 24. bölümü yayınlanacak olan diziye yeni bir isim katılırken, Mehdi’nin yaşadığı süreç ise herkesi iyice şoka sokacak!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde olaylar o kadar hızlı gelişiyor ki izleyici de yaşananları şaşkınlıkla izlemekte. Mehdi’nin baştaki haliyle şimdiki hali birbirinden büyük bir hızla ayrışmakta. Adeta hastalık derecesinde Zeynep’e bir tutku besleyen Mehdi’nin daha neler yapacağını yeni bölümde görüp şaşkınlık yaşayacağız.

Bu arada diziye yeni bir karakterin katılması da Barış ile ilgili farklı ipuçları vermeye başlıyor izleyiciye. Geçmişini, hayatını pek bilmediğimiz Barış ile ilgili bazı gerçekler açığa çıkıyor.

Engin Öztürk’ün oynadığı Barış karakteri, eğitimli, görgülü, makul bir kişilik olarak Zeynep’e çok yakıştırılmaya başlandı ama onun da hayatı hakkında çok bilgimiz yoktu. Diziye yeni katılan bir karakterle biraz daha Barış’ı anlamaya başlayacağız.

Barış’ın kardeşi Savaş diziye dahil oluyor. Barış’ın kendisinden beş yaş küçük kardeşi Savaş, geçirdiği bir kaza sonrası felç kalan, üstün zekalı, içine kapanık biridir. Ağabeyi Barış’la arasında çocukluğundan bu yana süren bir sevgi nefret ilişkisi vardır.

Barış, kardeşi Savaş’ı herkesten saklar, zaten Savaş da herkesten saklanır. Zeynep hariç… Zeynep, Barış’ın sırrını öğrendikten sonra Barış’a bakışı daha da değişecek gibi görünüyor. Tabii bu durum da Mehdi ile ilişkisini daha derinden sorgulamasına yol açacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde işlerin iyice sarpa saracağını Demet Özdemir de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Oyuncunun merak arttıran paylaşımında “Olaylar karıştı” sözleri de diziye merakı arttırdı…

Bakalım Demet Özdemir’in dediği kadar var mı? Bu akşam ekrana gelecek olan 24. bölümü izleyip göreceğiz…

İşte Özdemir’in o paylaşımı:

blank