Ana sayfa Sosyal Medya Böyle ofis mi var ya! Eda Ece bile Yasak Elma’daki absürt durumla dalgasını geçti!

Böyle ofis mi var ya! Eda Ece bile Yasak Elma’daki absürt durumla dalgasını geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde en çok dikkat çeken isimlerden birisi de Yıldız’ı oynayan Eda Ece. Oyuncu, dizide oynadığı rolü kadar, sosyal medyadaki etkinliği sayesinde çok konuşulan bir isim. Bol bol kamera arkasından video ve fotoğraflarla hayranlarını mutlu eden oyuncu, esprili kişiliğiyle de hem sosyal medyada hem de dizide ön planda.

Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakterine kattığı komik tarz ve tavırlarla birlikte ikinci sezondan sonra bambaşka bir Yıldız izlemeye başladı ekran başındakiler. Bu duruma en büyük katkı Eda Ece’nin doğaçlamaları oldu. Senaristlerin de karakteri farklı işlemeye başlamalarıyla Youtube’da da sahneleri binlerce kez izlenen Yıldız karakteri ortaya çıktı.

Dizinin kahkaha efekti gibi duran Yıldız ile birlikte Eda Ece’nin de esprili kişiliği sosyal medyasını takip edenlerin artık farkında olduğu bir durum. Ece, yaptığı kimi paylaşımlarla takipçilerini güldürürken, kimi zaman da oynadığı diziyle kendisi bile dalga geçiyor.

Yasak Elma dizisini izleyenler başlangıçta pek çok duruma ‘mantık hatası, gerçekte böyle olmaz, çok saçma’ şeklinde yorumlarla tepki veriyorlardı ama olaylar öyle boyutlara geldi ki artık dizinin müdavimleri eğlenmek için izlemeye ve sorgulamamaya başladı.

Böyle ofis mi var ya! Eda Ece bile Yasak Elma'daki absürt durumla dalgasını geçti! 7

Her an her şeyin olabileceği dizide bu sezon hızlı bir değişiklik de yaşandı. Dizinin kilit karakterlerinden Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun ile birlikte Kerim, Lila, Yiğit ve Kaya da diziden gitti.

Bu gidişle birlikte Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’e ortak oldu. Yeni binalarına taşınan şirkette hak sahibi olan Ender ve Şahika da ofisin koridorlarında salınmaya başladı.

Ancak bu iki kadının payetli, süslü, gece kıyafeti gibi elbiseler giyerek işe gitmeleri, tabii ki dizinin pek çok tarafı gibi absürt bir durum.

Eda Ece de dizinin yeni bölümünden bir sahneyi evde izlerken videoya çekti ve Nesrin Cavadzade’nin giydiği parlak kıyafete atıfta bulunarak “Ofiste payetli elbise giymiş. Arkadaki insanlara bak, normal giyimli. Böyle ofis mi var ya?” diyerek durumla dalgasını geçiyor.

Duruma kahkahalarla gülen oyuncunun kendi dizisini pek çok izleyici gibi kahkahalarla izlediği de bu yorumundan belli oluyor…