Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde Avatar’a dönüştü!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde Avatar’a dönüştü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisindeki başarılı performansının ardından farklı bir diziyle ekranlara geliyor Demet Özdemir. Son yılların başarılı ve dikkat çeken isimlerinden olan Özdemir, daha önce romantik komedi dizilerinin ardından bu kez dram türündeki Doğduğun Ev Kaderindir dizisini tercih etti. tv8 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Dizinin tanıtımının ekrana gelmesiyle birlikte heyecan da arttı. Merakla beklenen yeni sezonda Benal’ın konağa gelmesiyle birlikte Zeynep ve Mehdi’nin ilişkisinin de nasıl bir noktaya varacağı merakla bekleniyor. Avukat cübbesi giymeye hazırlanan Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir, şu sıralar yeni sezon için sette.

Oyuncu, çekimlerin başladığını da duyurmuş olduğu sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Dizinin Mayıs ayında sete çıkmasıyla stok bölümler çekilmişti. Bu nedenle yeni sezon çekimleri de geç başladı. İbrahim Çelikkol ile ekranda iyi bir uyum yakalayan oyuncu, sosyal medyadan da ilgiyle izlenen bir isim.

Demet Özdemir, aynı zamanda esprili kişiliğiyle de dikkatleri çekmekte. Yaptığı kimi paylaşımlarıyla gülümseten oyuncu, son olarak dizinin setinde karavanda dinlenirken, makyaj aynası önünde fotoğraflarını paylaşıyor.

Oyuncu, bir video ile karavanda dinlenirken çektiği videosuna “Karakterdeyiz” notunu düşerken, makyaj aynası önünde kolonya ile verdiği pozda da kendini Avatar’a benzetti ve ‘hakkında çıkan iddialar karşısında Avatar oldu” şeklindeki kinayeli mesajıyla da dikkatleri çekti.

İşte oyuncunun son paylaşımları:

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde Avatar'a dönüştü! 9

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde Avatar'a dönüştü! 10

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde Avatar'a dönüştü! 11