Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sarsıcı bir hikaye! Masumlar Apartmanı dizisine saatler kala bilmeniz gereken ayrıntılar…

Çok sarsıcı bir hikaye! Masumlar Apartmanı dizisine saatler kala bilmeniz gereken ayrıntılar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı, bir süredir ekrana gelen tanıtımlarından da anlaşılacağı üzere çok çarpıcı bir hikayeyi ekrana getirecek. Aslında yaşanmış, gerçek hayatlardan esinlenen bir hikaye. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki Çöp Apartmanı hikayesinden diziye uyarlandı.

Öyle bir hikaye ki izleyenin de okuyanın da içini paramparça edecek ayrıntılarla dolu. Hikayenin gerçek hayattan alıntılanmış olması ise diziye bambaşka bir heyecan katmakta. Yıllar sonra Ezgi Mola’yı bile dizilere döndüren bir yapım olarak da anılmakta. Daha çok komedide görmeye alıştığımız oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisi öncesinde canlandıracağı Safiye’nin hikayesini okurken ne kadar etkilendiğini sosyal medya paylaşımlarında da anlatmıştı.

İki kız kardeşin yürek burkan dramatik hikayesi ve çevrelerindeki insanların yaşamlarıyla birlikte Masumlar Apartmanı, ekranın yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Bu akşam (15 Eylül Salı) ilk bölümü yayınlanacak olan dizide Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar başrolleri paylaşıyorlar.

Çok sarsıcı bir hikaye! Masumlar Apartmanı dizisine saatler kala bilmeniz gereken ayrıntılar... 9

Bu 4 oyuncu da ekranın sevilen, iddialı ve başarılı isimleri. Masumlar Apartmanı, bu kadroyu bir araya getirmesiyle de dikkatleri çekiyor. Yeni sezonun iddialı projelerinden olan bu diziyi kaçırmayın…

Merve Dizdar’ın ablası tarafından sürekli ezilen bir karakterde yer aldığı ve Ezgi Mola’nın da Safiye isimli ruhsal sorunları olan bir kadını oynadığı hikaye, sarsıcı sahnelerle dolu.

Çok sarsıcı bir hikaye! Masumlar Apartmanı dizisine saatler kala bilmeniz gereken ayrıntılar... 10

Dizinin ilk bölümünde neler olacak?

Yaşam, aşk ve aile kavramlarına ilişkin herkesin sadece kendine sorabildiği sorulara yanıt arayacağı Masumlar Apartmanı’nın ilk bölümünde; Safiye ve Gülben ciddi boyutta takıntılara sahip iki kardeştir. Evde pamuk ipliğine bağlı bir düzenleri vardır. Erkek kardeşleri Han olmadığında her şey birbirine girmektedir.

Han her zamanki gibi o gece de isten çıkıp bir an önce eve girmek ister. Aksi halde evde kriz çıkacaktır. Aniden karşısına çıkan İnci yüzünden kaza yapar ve hastanelik olur. Kendini suçlu hisseden İnci ise, yanında kalacak kimsesi olmayan Han’a refakat eder. Vakit ilerledikçe birbirlerinden etkilenmeye başlarlar.

Çok sarsıcı bir hikaye! Masumlar Apartmanı dizisine saatler kala bilmeniz gereken ayrıntılar... 11

Ancak ikisi de adım atacak cesareti bulamaz. Olaylı geçen hastane gecesinden sonra Han ve İnci, bir daha görüşmeyeceklerinden emin şekilde vedalaşır. Ancak sonraki karşılaşmaları, sadece onların değil, ailelerinin de hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

“Masumlar Apartmanı” İlk bölümüyle 15 Eylül Salı (bugün) akşamı saat 20.00’de TRT’1 de…