Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay, Çukur’un iki aşığını yakaladı ve affetmedi, sosyal medyada yayınladı…

Doğa Rutkay, Çukur’un iki aşığını yakaladı ve affetmedi, sosyal medyada yayınladı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Doğa Rutkay, bu sezon ayrıca Show TV’nin Çocuktan Al Haberi isimli programıyla da ekranda olacak. Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan ünlü isimlerin başında geliyor Rutkay. Oyuncunun paylaşımları ilgiyle takip edilirken, son yaptığı paylaşım ise gülümsetti.

Aslında herkesin artık bildiği bir ilişkinin kahramanlarını bir yemekte yakalamıştı oyuncu. Ancak tabii çok fazla birlikte görülmeyen ikilinin fotoğrafları, sosyal medya kullanıcılarının da dikkatlerinden kaçmadı. Zira ikisi de şu anda Çukur dizisiyle gündemde olan iki başarılı oyuncu.

Kim mi onlar? Çukur’un gelini olarak nitelendirebileceğimiz bir isim olan Hazal Subaşı ve yine Çukur’un vazgeçilmezlerinden Rıza Kocaoğlu. Bilindiği gibi Kocaoğlu dizide Aliço karakteriyle yer alıyor. Hazal Subaşı ise geçtiğimiz sezon Nehir karakteri ile diziye dahil oldu.

Günlük bir dizi olan Adını Sen Koy ile ilk kez kamera karşısına geçen Hazal Subaşı, hızlı bir yükselişle bir kaç yıl içinde Çukur dizisine geldi. Oyuncunun başarılı bir grafik çizmesiyle Nehir karakteri de bu sezon dizinin dikkat çeken isimlerinden olmaya devam ediyor.

İkili, yaz sezonunda birlikte tatil yapmış, hatta Alaçatı’da oyuncu meslektaşları Songül Öden, Şükran Ovalı, Ezgi Mola gibi isimlerle bir araya geldikleri bir fotoğrafla da sosyal medyada yer almışlardı. Birlikte çok fazla fotoğraf paylaşmayan ikilinin selfie yaparken Doğa Rutkay’ın objektifine takılmaları ise sürpriz oldu.

Rutkay, bir yemekte yanyana oturan ikilinin aşağıdaki fotoğrafını “Evet yakaladım” şeklinde esprili bir notla paylaştı. Hazal Subaşı da kendi sosyal medyasında fotoğrafı “Yakalandık” notuyla paylaşmıştı.

İşte o paylaşım…

Doğa Rutkay, Çukur'un iki aşığını yakaladı ve affetmedi, sosyal medyada yayınladı... 7