Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, Erkenci Kuş setinde yaşanan olayda partneri Can Yaman’ı savundu

Demet Özdemir, Erkenci Kuş setinde yaşanan olayda partneri Can Yaman’ı savundu

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Erkenci Kuş dizisinin setinde yaşandığı iddia edilen bir olay, dün magazin gündeminde bir hayli konuşulmuştu.

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncularından Demet Özdemir, bu haberi yalanlayan bir açıklamayı instagram hesabından paylaştı.

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’da önceki gün dizi setinde bir hayranına fotoğraf makinası fırlattığı iddia edilen Can Yaman, konuyla ilgili sessizliğini sürdürüyor. Ancak bu duruma Demet Özdemir müdahale etti. Konuyla ilgili tüm detayları videodan izleyebilirsiniz.

Konuyla ilgili Demet Özdemir’den açıklama geldi. Demet Özdemir, sette yaşanan olay hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve Can Yaman’ı savunan sözler sarf etti.

İşte Demet Özdemir’in konuyla ilgili sözleri:

“Bugün haberlerde hayran adı altında bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır. Kaydı kesip Can’ın kolundan tutup bana laf atmıştır. Can da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür.

Can Yaman ve Erkenci Kuş ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas, hakaret hiç bir zaman sevgi gösterisi olmaz. O kişiye şiddet söz konusu dahi olmamıştır. Her zaman sete ziyarete gelenleri sevgiyle kucaklayan partnerim için çıkan yalan haberleri aydınlatmak istiyorum ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim.”