Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, evlilik teklifinde hiç tahmin etmediği anlar yaşadı!

Demet Özdemir, evlilik teklifinde hiç tahmin etmediği anlar yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan İbrahim Selim’in programına katılan isimlerden birisi de son günlerde gündemden düşmeyen Demet Özdemir oldu. Disney Plus’ta yayınlanması beklenen Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından rahatlayan Demet Özdemir, evlilik konusunda da tarih açıklamasında bulunmuştu.

26 Ağustos’ta Oğuzhan Koç ile evleneceklerini duyuran Demet Özdemir, katıldığı programda da aşk ve romantizm üzerine sorularla karşılaştı. İbrahim Selim’in sorusu üzerine şimdiye kadar kendisine yapılan en romantik şeyin evlilik teklifi olduğunu anlatan oyuncu, o anlarda hissettiklerini şu sözlerle ifade etti:

“Çok özenle hazırlanmıştı. Her şey en ince detayına kadar güzeldi. Çok duygusaldım o gün. Gerçekten hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım. Gerçekten heyecanlanacağımı hiç düşünmezdim. Çok heyecanlıydım ve bence çok çok romantikti.”

Flört taktiklerinin çalışmadığını ifade eden Demet Özdemir, bunların çalışmadığını belirtti. Mesajlara geç cevap verme ya da ilk mesaj atanın kendisi olmaması konusunun kendisine vakit kaybı olarak geldiğini anlatan Demet Özdemir, “Bence dürüst olalım, yoksa ben de dürüst olamayacağım” diye konuştu.

Oğuzhan Koç, bir dönem ayrı kaldığı aşkı Demet Özdemir’e 14 Şubat 2022 tarihinde evlenme teklifinde bulundu. Çift, 1,5 yıllık ilişkilerini evlilik ile taçlandırma kararı aldı ve 26 Ağustos’ta da nikahın İstanbul’da yapılacağını duyurdu.